89ers joacă derby-ul campionatului la Cluj

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 3, 2015 » De Daniel Balteanu » Alte Sporturi, Altele, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERATimișoara 89ers joacă duminică al doilea meci al sezonului în Campionatul Național de fotbal american, în deplasare, împotriva celor de la Cluj Crusaders. Cele două echipe au încheiat sezonul trecut pe locurile 2 și 3, iar în debutul celui actual nu au încasat niciun punct.

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit pe pămân clujean de la finala Campionatului Național, din 2013, jucată pe Cluj Arena, când ardelenii s-au impus cu 14-8. Gruparea de pe Bega merge în Ardeal fără Vlad Golgoțiu, accidentat în partida din prima etapă împotriva lui Reșița Locomotives. Ambele grupări vin după victorii clare în primele runde în fața rivalei de pe Bârzava. Dacă timișorenii au reușit 49 de puncte, echipa pregătită de mexicanul Rafael Ruiz a înscris 52 în urmă cu o săptămână în duelul cu cărășenii.

Meciul cu Clujul, după părerea mea, va fi ca de obicei unul greu, echilibrat. Și noi și Crusaders am pus ceva mai mult accent pe partea ofensivă și fără doar si poate se va juca până la ultima secundă, ultimul yard pentru a câștiga… Anul trecut am reusit să îi învingem, după un meci dificil în care am început bine, dar pe final am căzut, iar Crusaders au reușit să vină tare din spate, au fost aproape dar am reușit să păstrăm avantajul…Acum este un alt meci, un alt campionat, alți jucători de ambele părți, dar rivalitatea rămâne! Am fost sa vedem meciul dintre Locomotives și Crusaders și pot spune că avem stiluri de joc puțin diferite, dar similarități există. Crusaders au jucători cu calități foarte bune pe care știu să îi pună în valoare și trebuie să avem grijă, pentru că în orice moment pot avea o fază ce schimbă jocul.Trebuie să fim atenți, să fim concentrați din prima până în ultima secundă! Ultimele antrenamente au decurs bine, am ajustat puțin unde aveam nevoie, toți suntem nerăbdători să jucăm. Mă aștept la un meci frumos, cu multe puncte, să fie pe placul suporterilor.” a spus înaintea partidei conducătorul de joc al formației timișorene, Alex Roi.

Duelul din etapa a III-a a conferinței nord-vest  a Campionatului Național de fotbal american se va disputa duminică, de la ora 11.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise