89ers pierde din nou pe terenul Clujului

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 5, 2015 » De Daniel Balteanu » Alte Sporturi, Altele, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAClujul rămâne teritoriu interzis pentru Timișoara 89ers. Jucătorii timișoreni au pierdut primul meci din Campionatul Național de fotbal american, cu 29-13 în fața clujenilor și se întorc din Ardeal și cu doi jucători accidentați.

Timișoara 89ers a avut o primă repriză slabă în derby-ul de la Cluj împotriva lui Crusaders și a încasat 16 puncte până la pauza mare, pentru ca în cele din urmă ardelenii să se impună cu scorul de 29-13. Punctele timișorene au venit din două touchdown-uri, care au purtat semnătura lui Valentin Cocrean, însă doar unul dintre acestea a fost urmat de un punct suplimentar al lui Alex Raț.

Gruparea timișoreană a încheiat partida din Ardeal și cu doi jucători accidentați. Dani Mărgăuan a suferit o fractură de metatarsian, va lipsi în următoarele cinci săptămâni, în timp ce Bogdan Cocoșilă a avut parte de o contuzie mai serioasă, care îl va ține departe de teren o săptămână.

Timișoara 89ers joacă următorul meci în data de 25 aprilie, pe teren propriu, în compania rivalei din finala de anul trecut, Bucharest Rebels.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise