ACS Agroland și CSU Poli încheie sezonul regulat în deplasare

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 13, 2015 » De Daniel Balteanu » Sport in BANAT, Volei

OLYMPUS DIGITAL CAMERAACS Agroland și CSU Poli Timișoara joacă în acest final de săptămână ultimele meciuri în sezonul regulat al Diviziei A2 Vest de volei feminin. Formația condusă de Dan Jitaru joacă la Baia Mare, în timp ce polistele evoluează pe terenul echipei din Târgu Mureș.

ACS Agroland Timișoara, formație aflată pe poziția a șasea în Divizia A2 Vest, va juca în ultima rundă pe terenul lui CSS 2 Baia Mare. Gruparea maramureșeană are 14 puncte în clasament, cu patru mai mult decât formația timișoreană, și nu a pierdut niciun meci până acum pe teren propriu. ACS Agroland merge în Maramureș pentru a-și lua revanșa după partida tur, în care băimărencele s-au impus cu 3-2 la Timișoara. Întâlnirea dintre CSS 2 Baia Mare și ACS Agroland este programată mâine, de la ora 11.

CSU Poli joacă derby-yl acestei etape, tot în deplasare, împotriva liderului seriei, CSU Medicina Târgu Mureș. Formația timișoreană e doar la un punct în spatele ocupantei primei poziții și merge în Ardeal după o victorie clară, 3-0, în fața băimărencelor. CSU Poli are un avantaj moral în fața grupării ardelene, din moment ce în tur, la Timișoara, s-a impus cu 3-1. Duelul este important pentru ambele echipe, în vederea părții a doua a sezonului. În prima etapă de play-off, ocupantele primelor două poziții nu vor juca. Duelul dintre CSU Medicina Târgu Mureș și CSU Poli este programat mâine, de la ora 10.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise