ACS Poli a parafat înțelegerea cu noul sponsor principal. Ce prevede contractul

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 4, 2015 » De Anda Deliu » Featured, Fotbal intern, Liga 2, Sport in BANAT, Stiri

acs.poli.casa.rusuACS Poli are de miercuri un sponsor oficial pe tricouri. Este vorba de firma Casa Rusu, deținută de fratele primarului din Becicherecul Mic, care a și livrat suma de bani echipei. La conferină a fost prezent și primarul Nicolae Robu, care a avut o nouă răbufnire la adresa lui Bogdan Herzog.

Contractul de sponsorizare cu Casa Rusu e valabil pentru doi ani de zile, iar suma primită e de 300.000 de euro, din care s-au cumpărat panouri electronice de publicitate. Practic, toate sumele din reclama vândută pe afișajul electronic vor rămâne la echipă. ”Rus Savitar a devenit sponsorul nostru principal, sub brandul Casa Rusu, am semnat un contract de 300.000 de euro pe doi ani calendaristici. Deja din acești bani am cumpărat o instalație pentru reclamă, cum se cere la un club de primă ligă. Cei de la Casa Rusu au acceptat cu mare generozitate ca, dacă apare alt sponsor care va oferi mai mult, să cedeze locul depe echipament. Vom încerca să clădim cărămidă cu cărămidă, ca să încercăm să nu mai depindem de banii de la fondatorii clubului”, a declarat președintele clubului, Liviu Anton.

Cu acest parteneriat, legăturile dintre ACS Poli și Mama Mia Becicherecul Mic devin mai strânse. în acest sens, Silviu Balaure și Miodrag Todorov au fost împrumutați la echipa pregătită de Narcis Petre. În viitor, nu ar fi exclus ca ”pizzerii” să devină un satelit al alb-negrilor într-un viitor apropiat, după cum a punctat și primaraul comunei, Raimond Rusu, prezent la conferința de presă. ”Am pornit o bună colaborare cu ACS Poli, am împrumutat doi jucătorila ehcipă, unde obiectivul este promovarea în Liga a II-a. Intenționăm să dezvoltăm această relație cu ACS Poli, chiar să devenim un satelit și să promovăm jucători la prima echipă”, a declarat Raimond Rusu, fratele lui Cristian Rusu, patronul firmei Casa Rusu.

Nicolae Robu a fost și el prezent la conferință. Edilul a povestit că parteneriatul cu Casa Rusu s-a născut când el a făcut un apel public la o televiziune locală timișoreană, iar cei de la noul sponsor au telefonat pentru a veni în ajutorul echipei. După discuțiile aprinse de ieri din plenul Consiliului Local Timișoara, Nicolae Robu l-a criticat din nou pe consilierul independent Bogdan Herzog. ”Valoarea acestui club nu are nicio legătură cu părerile unui individ frustrat precum aceasta, care în lumea de astăzi este unul dintre puținii fani ai Rusiei agresoare, al unui președinte precum Vladimir Putin și care colaborează la Vocea Rusiei. El a avut o tentativă de a ajunge viceprimar, iar de atunci are insomnii”, a spus robu, după ce ieri, Herzog a zis că ACS Poli e club de trei parale.

Amical cu Dinamo

ACS Poli va disputa un amical de gală la finalul acestei luni. Alb-negrii vor juca la Timișoara, pe ”Dan Păltinișanu” cu Dinamo București în data de 25 martie. Pentru ”câini” va fi un joc între meciurile oficiale cu FC Brașov, din 21 martie, și cel cu FC Botoșani, din 4 aprilie. Cu acest prilej, Daniel Stanciu, fostul manager sportiv de la vechea Poli Timișoara revine ca oficial pe ”Dan Păltinișanu”.

 

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise