ACS Poli, doar remiză la Slatina

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 28, 2015 » De Daniel Balteanu » Featured, Liga 2, Sport in BANAT

Poli 5ACS Poli Timișoara a încheiat sezonul regular al ligii secunde de fotbal cu un rezultat de egalitate, 2-2, pe terenul lui FC Olt Slatina. Timișorenii au încheiat prima parte a sezonului pe primul loc, cu 42 de puncte.

ACS Poli Timișoara a început cum nu putea mai prost ultimul meci al sezonului regular al ligii secunde de fotbal. Gazdele de la FC Olt au deschis scorul încă din minutul 6, când o minge a lui Bardu l-a găsit pe Verdeș, iar vârful Slatinei l-a învins pe Pap. După gol, ACS Poli a preluat controlul partidei, însă mingile lui Belu și Elek au fost reținute de fostul jucător al lui ACS Poli, Nuno Claro. Keita și Bălace au încercat și ei să-l învingă pe Nuno Claro, însă portughezul a fost de fiecare dată la post. FC Olt a replicat prin centrări, însă Scutaru respins, iar Cânu a fost aproape de un autogol, cu cinci minute înaintea pauzei. În ultimul minut al primei reprize, Melinte a centrat din stânga, Nuno Claro a respins până la Elek, iar vârful timișorean a deschis scorul.

Repriza a doua a fost una echilibrată, iar la un sfert de oră de la reluare, ACS Poli a preluat conducerea pe tabelă. O pasă a lui Boldea către Elek ajunge la atacantul lui ACS Poli, după ce Gligor și Nuno Claro nu reușesc să respingă, iar vârful timișorean face dubla. Cu cinci minute înainte de final, Blănaru a centrat din partea dreaptă, mingea a ajung la Curtuiuș, care a punctat pentru 2-2 și a stabilit și scorul final. Iată și formula utilizată de Dan Alexa:

ACS Poli: Pap – Belu, Cânu, Scutaru (cpt.), Bălace – Melinte, Poparadu, Keita – Boldea – Bărbuţ, Elek. Au mai evoluat: Ovidiu Petre, Rody Duarte și Doman

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise