Adrian Popa: “învingătoarea de sâmbătă își va lua un mic avans dar nu va fi unul decisiv”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 4, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

PopaRipensia Timișoara și ASU Politehnica se întâlnesc sâmbătă într-unul dintre derby-urile Ligii a IV-a Timiș. Partida pune față în față formațiile de pe primele două locuri și în același timp, cele mai bune defensive ale campionatului.

Ripensia Timișoara și ASU Politehnica se întâlnesc pentru a treia oară într-un meci oficial. Bilanțul este favorabil lui ASU Poli până acum, cu două victorii, una în turul campionatului, iar cealaltă în Cupa României, în turul al doilea al ediției precedente. Triumful din competiția knock-out a venit după executarea loviturilor de la 11 metri. Căpitanul Ripensiei Timișoara, Adrian Popa, crede că partida de sâmbătă nu este decisive pentru a decide campioana României.

Învingătoarea de sâmbătă își va lua un mic avans dar nu va fi unul decisiv. Personal, și în numele întregului colectiv, susțin că este foarte benefic că jucăm meciul pe terenul Dan Păltinișanu, unde de-a lungul anilor am trăit doar momente frumoase, mai întâi în vara lui 2013, în care Ripensia a câștigat finala Cupei României – faza județeană. A fost o senzație extraordinară și ne-am simțit minunat să fim susținuți de atâția suporteri! Neverosimilă a fost participarea în fază națională a Cupei României pe ”Dan Păltinișanu”, a fost un moment unic pentru noi toți, să înfruntăm o echipă de Liga 1, prin care ne-a deschis o portiță să scoatem puțin capul pe plan național și chiar internațional, să fim văzuți și să ne facem auziți. Acestea ne-au definit ca echipă, pentru care jucăm din pasiune, cu plăcere, și am obișnuit publicul cu un joc combinativ, frumos, plăcut ochiului. Sâmbătă, aceste aspecte ar trebui să fie prioritare, mai ales că sâmbătă s-a creat o emulație în jurul meciului și cred că va veni multă lume. Jocul va fi difuzat live prin intermediul siteului nostru și suntem siguri că suntem pregătiți atât în plan fizic și mental, cât și tactic, tehnic. Suntem o echipă omogenă, am acumulat ceva experiență, am adus jucători de valoare, avem așadar toate premizele necesare pentru a cîștiga acest meci, să readucem această plăcere, pasiune și bucurie și toate să le transpunem în meciul de sâmbătă… Suntem pregătiți, dornici de victorie dar mai ales de câștigarea acestui campionat, deținem o echipă foarte omogenă și experimentată, și acest lucru va face diferențaa declarat Adrian Popa

Duelul dintre Ripensia și ASU Politehnica este programat sâmbătă, de la ora 16, pe stadionul Dan Păltinișanu.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise