AJF Timiș, debusolare totală după noul proces intentat de societate a lui Iancu împotriva ASU Poli

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 3, 2015 » De Anda Deliu » Featured, Fotbal intern, Liga 4, Sport in BANAT, Stiri

asu-poli-alb-violetiCei care conduc AJF Timiș sunt total nedumeriți de noul proces deschis de SC Politehnica Timișoara SA la comisiile FRF. Dănuț Lața nu înțelege de societatea comercială aflaă în insolvență insistă cu acest proces, pentru care tocmai s-a dat un nou termen.

Astfel, pe site-ul FRF a apărut un nou termen de judecată între SC Politehnica Timișoara SA și AJF Timiș, pentru data de 5 martie. Asociația Județeană de Fotbal Timiș are calitatea de intimat (pârât) în procesul cu firma în insolvență a lui Marian Iancu, aflat la închisoare. Acum, firma pe care a activat vechea Poli Timișoara s-a adresat la Comisia de Recurs pentru a le interzice celor de la ASU Poli să folosească numele de ”Poli” și culorile alb și violet. Acest proces s-a mai judecat la Comisia de Disciplină și la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, care și=au declinat competența asupra cazului.

Surprinzător este că cei de la AJF Timiș spun că nu au primit nicio citație oficială pentru joi i nici nu știau că au un proces nou la Comisia de Recurs. ”Nu înțeleg de ce s-au mai dus la altă comisie, când cei de la Comisia de Disciplină și Camera Națională de Soluționare a Litigiilor ne-au dat dreptate. Noi suntem beton. E o societate în insolvență, o echipă care nu mai există. Noi nu am primit nicio citație oficială pentru 5 martie. Problema lor e cu cei de la ASU Poli, orice se va decide, noi vom pune în aplicare”, a declarat președintele AJF Timiș, Dănuț Lața.

Cel mai probabil, administratorul judiciar al societății lui Iancu a intentat acțiunea ca să aibă apoi cale liberă spre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde nu poți merge decât după ce ai epuizat toate căile interne de atac. Cristi Brâncovan, fosutl lider de galerie, crede și el această ipoteză. ”E posibil să fie un proces la TAS, eu am avertizat că exista posibilitate aceasta”, a spus Brâncovan. Fostul lider CVUCS spune însă că SC Politehnica Timișoara SA nu are niciun temei să impute altora utilizarea numelui de ”Poli”, întrucât a avut un contract cu UPT, dar care nu era nici exckusivist, și a i expirat. ”Ei au avut un contract de utilizare a mărcii cu Universitatea Politehnica, dar nu era un contract exclusiv. Contractul a expirat în 2014”, a punctat Cristian Brâncovan.

Termenul de judecată pentru noul proces de la Comisia de Recurs este joi, 5 martie, ora 14.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise