Alexandru Lazăr a revenit după accidentare: ”Parcă nu mă mai simțeam fotbalist”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de ianuarie 20, 2015 » De Anda Deliu » Featured, Fotbal intern, Liga 2, Sport in BANAT, Stiri

lazarAlexandru Lazăr a reluat antrenamentele normale cu ACS Poli la reunirea de luni. Mijlocașul a stat mai bine de două luni pe tușă, din pricina unei operații la genunchi. Acum , fotbalistul venit de la Viitorul spune că e nerăbdător să demonstreze să își merită locul în echipă.

După perioada în care a stat pe tușă, Alexandru Lazăr spune că e refăcut aproape complet. ” Am început să fac cu mingea, m-am băgat la posesie deja. Ușor, ușor, 90% sunt refăcut. Mai rămâne partea fizică, pe care o fac și băieții. Eu trebuie să fac în plus, pentru că am lipsit o perioadă foarte lungă. Sunt sigur că la primul meci din campionat voi fi 100% A fost foarte greu, e prima mea accidentare și a fost destul de grea. Nici nu știu cum voi la primul meci din campionat. Rămâne să mă concentrez și să fiu fizic foarte bine, pentru că nu am mai făcut nimic din luna octombrie, de când m-am operat”, a declarat jucătorul lui ACS Poli.

Fotbalistul care împlinește 24 de ani în februarie e conștient că a rămas puțin dator față de așteptările celor din staff. De aceea, speră să reintre cât mai bine în joc după accidentare. ”A fost foarte greu, parcă nu mă mai simțeam fotbalist. Acum, când stau printre colegii mei, parcă mi-am revenit cu picioarele pe pământ. Mă simțeam de parcă mă lasase de fotbal,așa mi se părea. Dacă nu puteam juca, doream să fiu măcat în vestiar, printre băieți. Știu că am rămas dator, încerc să mă recuperez și să dau tot. E prima accidentare, nu credeam că se va întâmpla așa repede. Sunt foarte disperat să arăt și să le răsplătesc încrederea celor care m-au adus aici, pentru că au insistat foarte mult să vin. De aceea am și o foarte mare ambiție, să le demonstrez că nu s-au păcălit cu mine”, a punctat fotbalistul.

Echipa are un avans de 7 puncte față de contracandidatele la promovare, Metalul Reșița și Fortuna Poiana Câmpina. Totuși, după prima etapă, vor rămâne doar 4 puncte, de aceeea Lazăr e convins că promovare anu e jucată. ”Suntem fericți, dar nu am făcut încă nimic. În prima etapă, noi vom sta, ar putea rămâne doar 4 puncte. Promovarea nu e gata. Toată lumea a spus că noi suntem deja promovați, dar nu e adevărat. Noi încercăm să ne concentrăm să câștigăm fiecare meci. Am început foarte prost, dar cred că omogenitatea a contat”, crede mijlocașul. Concurența cu Ovidiu Popescu, Ovidiu Petre sau Cătălin Doman nu îl sperie pe Lazăr. ”oți avem același scop să promovăm. Nu contează cien joacă, campionatul e foarte lung. E bine că avem un lot foarte bun, jucători cu calitate, tineri. Dacă vom promova, cu toții vom fi fericiți”, a punctat fotbalistul.

Deja din prima zi, jorge Alvarez i-a pus pe jucători să se antreneze cu mingea. Lazăr spune că e familiarizat cu metodele spaniole de pregătire fizică încă de pe vremea când era la Viitorul. ”Urmează o perioadă care ne place, e și cu mingea. Din câte am înțeles, vom face mai mult posesii cu mingea, fizic cu mingea. Până să vin aici, am avut la Viitorul un preparator fizic, tot spaniol. Venise cu Bogdan Stelea. Sunt aceleșai metode de antrenament. Dar până să vină acel spaniol, făceam mai multă alergare, dar cu mingea, foarte multe posesii, cu domnul Hagi. Cred că e o metodă bună, pentu că așa ești acomodat cu mingea când începe campionatul, a mai adăugat jucătorul.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise