Amicale tari pentru Ripensia, Ghiroda și Poli, test bun și pentru Dumbrăvița

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 17, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEchipele care conduc în clasamentul Ligii a IV-a din județul Timiș joacă la mijlocul săptămânii meciuri de verificare. ASU Poli și Ripensia întâlnesc echipe de liga a treia, Ghiroda, Mașlocul și Dumbrăvița au rivali de același nivel.

Dacă ASU Politehnica Timișoara primește vizita Vulturilor Lugoj, și Ripensia Timișoara are parte de înfruntare cu o grupare din eșalonul al treilea. Ripi merge la Șiria pentru a doua întâlnire din această iarnă cu formația de liga a treia UTA Bătrâna Doamnă. În prima dintre acestea echipa pregătită de Ovidiu Olariu și Radu Suciu a trecut cu 4-2 de arădeni, după ce la pauză aceștia conduceau cu 2-0. Duelul de mâine de la Șiria este programat de la ora 14.

Ocupanta poziției a III-a a podiumului în Liga a IV-a Timiș, CS Dumbrăvița va juca mâine, de la ora 15.30, pe teren propriu, împotriva Victoriei Lunca Tăuz Cermei, formație care ocupă locul 7 în același eșalon din județul Arad.

Un alt amical programat mâine pune față în față formațiile de pe locurile 4 și 5 din Liga a IV-a. CS Ghiroda primește de la ora 16 vizita Voinței Mașloc pe propriu teren. În meciul din turul campionatului, gruparea din Mașloc s-a impus cu scorul de 3-1, într-un meci jucat pe stadionul CFR.

A șasea clasată în ierarhia ligii a patra din Timiș, Cocoșul Orțișoara va juca mâine, de la ora 15.30, un meci test pe terenul lui FC Marcel Băban Jimbolia. În duelul din turul campionatului, disputat tot la Jimbolia, gruparea din Orțișoara s-a impus cu scorul de 2-0.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise