ASU Poli face scorul etapei în fața lanternei roșii

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 14, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAASU Politehnica Timișoara a învins cu 7-0 pe Auto Timișoara în runda cu numărul 20 a ligii a IV-a de fotbal. Poliștii au înscris ultimele patru goluri ale întâlnirii în ultimele 10 minute ale meciului.

ASU Politehnica a controlat de la un capăt la altul duelul cu Auto Timișoara, echipa de pe ultimul loc al ligii a IV-a Timiș. Vucea a deschis scorul în minutul 7, pentru ca în minutul 35, Drăghici să puncteze o dată și să stabilească scorul pauzei. Marcatorii din prima parte au colaborat la prima reușită a părții secunde. Vucea a centrat de pe partea dreaptă, iar Drăghici a trimis mingea în poarta celor de la Auto. Întâlnirea a continuat în nota de dominare a lui ASU Poli, care a mai ratat alte două ocazii prin același Drăghici.Inevitabilul s-a produs în minutul 81, când o centrare a lui Taub l-a găsit pe nou intratul Rus, iar acesta a trimis cu capul în poarta oaspeților. Cudouă minute înaintea expirării timpului regulamentar, Rus a pătruns pe partea dreaptă, l-a executat pe Ilie și a dus scorul la 5-0. Alb-violeții nu au încheiat însă meciul aici și au mai punctat de două ori în prelungiri, prin alți doi fotbaliști intrați în teren în partea a doua. Mai întâi Budur a dus meciul la scor de tenis, iar Cosmin Ion a închis tabela cu un șut de la aproximativ 20 de metri.

Ne așteptam la o victorie, nu se punea problema să nu câștigăm acest joc. În prima repriză și cei de la Auto s-au ținut mai bine, și noi am fost puțin lenți în construcție, nu am fost agresivi, nu am făcut pressing și am pasat previzibil și foarte lent. Dar cu trecerea timpului, eu cred că viteza jocului a crescut și au căzut și cei de la Auto…Am schimbat sistemul de joc, am și dat șanse unor jucători care au evoluat mai puțin și care sunt de profil ofensiv și sunt mulțumit de randamentul lor și de faptul că au înscris astăzi.” a declarat la final antrenorulș polist, Sorin Brîndescu.

În runda viitoare, ASU Politehnica va juca în deplasare, împotriva lui AS Murani.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise