ASU Poli, gata de start în returul Ligii a IV-a. Cum văd alb-violeții primul hop cu Ghiroda

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 26, 2015 » De Anda Deliu » Featured, Fotbal intern, Liga 4, Sport in BANAT, Stiri

asu.poliASU Poli urmează să joace poate două meciuri cruciale în lupta pentru promovare din Liga a IV-a Timiș. Alb-violeâii au un start dificil în retur, cu CS Ghiroda și Ripensia Timișoara, fapt pentru care s-au întărit în pauza competițională cu șase jucători noi, dar și un manager sportiv nou, Sorin Boiangiu.

Astfel, pe lângă ”transferul” în conducere a lui Sorin Boiangiu, au mai venit la echipă jucătorii portarul Octavian Rusu, fundașul Alexandru Contescu, mijlocașii Cosmin Ion, Sebastian Budur și Mădălin Stancu și mai cunoscutul atacant Octavian Drăghici. Sorin Brîndescu, tehnicianul care a preluat echipă după plecarea lui Paul Codrea, este mulțumit de cum a decurs perioada de pregătire. ”Am preluat echipa după o perioadă în care a fost antrenată de Paul Codrea, căruia vreau să îi mulțumesc pe această cale. Echipa a funcționat bine pe partea rezultatelor, nu e ușor să vii la o echipă neînvinsă, care e pe locul întâi și se luptă la promovare. Am avut o discuție cu jucătorii la început, le-am prezentat filozofia mea. Ei au fost puțini reticenți, speriați, dar când am început munca aau începu să înțeleagă ce au de făcut. Avem jucători peste nivelul Ligii a IV-a, care pot evolua pe mai multe posturi. Am reușit să creem o familie, pentru că degeaba ai jucători mulți și valoroși, dacă nu ai o echipă”, a declarat Brîndescu.

Tehnicianul de la ASU Poli spune că CS Ghiroda va fi un adversar redutabil în prima etapă, deoarece antrenorul Remus Steop a schimbat echipa în bine. ”La prima vedere,s-ar putea spune că Ghiroda e mai slabă ca în tur, deoarece a pierdut jucători. Din punctul meu de vedere e mai puternică, pentru că știu ce a făcut domnul Steop în această perioadă, ce a muncit cu ei, știu ce joacă echipa. Este o echipă care aleargă mult, o ehcipă grupată, care aglomerează foarte bine zonele. Dacă nu îi tratăm cu seriozitate, ne pot pune probleme, dar nu va fi cazul”, a peecizat Sorin Brîndescu. De asemenea, despre Ripensia, viitoare adversară, antrneorul a precizat că a ridicat nivelul Ligii a IV-a.

Și căpitanul Leo Naidin are mare încredere că echipa va câștiga campionatul Ligii a IV-a și va merge la barajul de promovare. Cred că ne-am pregătit bine și vom vedea începând de la meciul de sâmbătă. Am transferat exact ce ne trebuia, din puntul meu de vedere au venit jucători de valoare, nu am adus doar să fie la număr. Cred că am început să închegăm o familie și un grup unit. Visul cea mare al familie Politehnicii e să ajugem cât mai sus și cred că suntem pe drumul cel bun. Aș vrea să joc la 36 de ani în Liga a III-a, la 37 în Liga a II-a și după încă doi ani cu Poli în prima ligă. Mă gândema să mă retrag, dar nu mă lasă ceea ce vine din urmă”, a declarat căpitanul lui ASU Poli.

Meciul dintre ASU Poli și CS Ghiroda se joacă sâmbătă, de la ora 17, pe Stadionul Știința.

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise