ASU Poli și Ripensia încep cu victorii, Dumbrăvița face scorul etapei

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 28, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrima etapă a returului Ligii a IV-a Timiș a adus victorii pentru primele două clasate. ASU Poli a trecut cu 3-1 de CS Ghiroda, iar Ripensia a s-a impus cu 6-1 în deplasarea de la Giroc.

Liderul Ligii a IV-a Timiș, ASU Politehnica Timișoara a început foarte bine returul campionatului. Gruparea timișoreană a rezolvat problema învingătoarei încă din primele 45 de minute. Ghinescu a fost cel care a deschis scorul, iar Ilie și Rebenciuc să stabilească scorul pauzei, 3-0. CS Ghiroda a înscris o singură data, în partea a doua, prin golgeterul Baranyi, și s-a încheiat 3-1.

Rivala poliștilor în lupta pentru primul loc, Ripensia Timișoara s-a impus mult mai clar în deplasarea de la Giroc. Roș-galbenii au deschis scorul în prima parte prin Toma, iar până la pauză Vătavu a adus egalarea pentru gazde. În partea a doua a jocului Ripensia s-a dezlănțuit. Mai întâi Rațiu a înscris golul al doilea, iar Ungureanu a semnat desprinderea. Până la finalul întâlnirii, Popa, Briciu și golgeterul din amicalele iernii, Mediop, au dus scorul la 6-1. Iată și rezultatele din celelalte meciuri ale etapei inaugurale a returului:

Progresul Gătaia 1-1 Voința Mașloc

Cocoșul Orțișoara 1-0 Arsenal Flacăra Făget

Unirea Sânnicolau Mare 4-1 AS Peciu Nou

Pobeda Dudeștii vechi 1-1 Auto Timișoara

Progresul Racovița 1-4 AS Murani

Timișul Șag 2-2 FC Marcel Băban Jimbolia

CFR Timișoara 0-7 CS Dumbrăvița

Astfel, și după prima rundă din retur, diferența dintre primele două clasate, ASU Poli și Ripensia, rămâne de un singur punct. Cele două se întâlnesc în meci direct runda viitoare.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise