„Avantajul” terenului propriu, temere pentru FCM Reşiţa la Motru

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 3, 2013 » De Denis Iancovici » Fotbal intern, Liga 3, Stiri

532692_455476704471202_1306205864_n

În weekend FCM Reşiţa joacă pe terenul liderului Minerul Motru, formaţie învinsă în premieră în runda precedentă chiar în Caraş de către concitadina Muncitorul. Reşiţenii lasă să se înţeleagă că gazdele de vineri au mai multe avantaje acasă decât doar clasicul „5%”.

„Rosso-nerii” par în afara unui obiectiv clar în retur, pe locul 8 din C4. Dar o victorie pe terenul oltenilor ar putea face lupta pentru prima poziţie mai interesantă pe final de campionat. În runda trecută „gospodarii” au reuşit să le administreze motrenilor o înfrângere, singura din tot sezonul. Atunci, antrenorul Minerului, Ştefan Nanu, a fost extrem de vehement la adresa arbitrilor din Craiova, deşi nu avea motive reale să o facă.

Preşedintele reşiţenilor vrea ca formaţia sa să se prezinte cât mai bine în Gorj. Carol Gurgu semnalează de asemenea că Jiul s-ar afla în spatele gazdelor. „Încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru acest joc. Nu avem nimic de pierdut. Eu sper să facem o treabă bună, ne dorim să câştigăm. Mă bucur că Muncitorul a reuşit să câştige cu ei. Este o posibilitate de relansare a seriei dacă batem. Mi-aş dori să facem un joc curat, fără accidentări. Meciurile de la Motru au fost cu semnul întrebării. Ei vor neapărat în Liga a II-a. Jiul e sponsorul lor, am înţeles că vor fi satelitul lor”, ne-a spus Gurgu.

Reşiţenii nu au probleme de lot şi au început returul pozitiv cu o victorie şi două remize. „Noi ne respectăm blazonul. Sincer, mi-e ruşine că suntem pe locul pe care suntem. Aş fi fost mulţumit de transferuri dacă am mai fi adus un mijlocaş central şi un atacant de calitate”, a adăugat preşedintele lui FCM Reşiţa.

Jocul Minerul Motru – AFCM Reşiţa se dispută vineri, de la ora 17, în etapa a XVIII-a din C4.

C. B.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

One Response to „Avantajul” terenului propriu, temere pentru FCM Reşiţa la Motru

  1. veteranul ros negru says:

    numa aiureli vorbeste taranu asta de gurgu.