BC Timișoara a fost învinsă la Oradea

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de decembrie 20, 2014 » De Daniel Balteanu » Baschet, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERABC Timișoara a încheiat deplasările din acest tur de campionat cu un eșec, 91-66, pe terenul lui CSM U Oradea. Timișorenii joacă ultimul meci din an pe teren propriu, marți, de la ora 17, cu CSU Atlassib Sibiu.

BC Timișoara a început bine partida de la Oradea, cu Zlatko Jovanovic, revenit după problemele medicale, din primul minut în teren. Leii lui Dragan Petricevic conduceau la finele primului sfert cu 22-18. Actul al doilea al întâlnirii avea să aducă însă răsturnarea scorului de pe tabelă. Gazdele din Oradea au egalat repede după reluarea partidei și la pauza mare conduceau cu 49-37.

În partea a doua a jocului, tot gazdele au fost vioara întâi și și-au mărit constant avantajul de pe tabela de marcaj, iar actul al treilea le-a revenit la 10 puncte diferență. Ultimul sfert al întâlnirii a fost cel mai slab pentru BC Timișoara care a mai reușit doar 11 puncte, iar în cele din urmă a pierdut cu 91-66. Cel mai bun marcator timișorean a fost Zlatko Jovanovic, cu 21 de puncte, pentru ca celelalte să fie reușite în ordine de:  Persic – 13, Pesic – 12, Tica – 9, Popescu – 8, Pilcevic – 2 și Toth – 1. Pentru formația gazdă, coșgeter a fost Dillon, cu 19 puncte.

BC Timișoara mai are un singur meci oficial în 2014, marți, când de la ora 17, în sala Constantin Jude, vine CSU Atlassib Sibiu

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise