BC Timișoara, din nou la trântă cu Asesoft Ploiești. De data aceasta, în Cupa României

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 16, 2015 » De Anda Deliu » Alte Sporturi, Baschet, Sport in BANAT, Stiri

bc-timisoara-botevgrad-511”Leii” din Banat dau piept pentru a doua oară cu Asesoft Ploiești în doar trei zile. Cele două echipe vor juca marți pentru turul sferturilor Cupei României, după ce prahoveni au amânat meciurile programate inițial pentru luna ianuarie.

BC Timișoara a rămas la Otopeni după înfrângerea de sâmbătă, cu 71-67. În Cupa României, va interveni o diferență față de meciul de campionat, deoarece competiția obligă echipele să aibă în permanență cel puțin un jucător român pe teren. Dragan Petricevic speră la o evoluție consistentă a echipei sale cu Asesoft Ploiești, dar și la o victorie. ”Avem același advers, dar va fi un meci diferit, pentru că acum este vorba despre Cupa României. Așa cum am spus și înaintea meciului de campionat, există factori care fac Asesoft favorită, dar există și factori care ne permit să sperăm, mai ales că formația calificată nu se va decide într-un singur meci. Îmi doresc să continuăm să jucăm un baschet bun, dar care să și aducă rezultate, pentru că – repet – baschetul nu e patinaj artistic”, a punctat Dragan Petricevic.

Meciul de marți începe la ora 19,30, la Ploiești și va fi transmis de Digisport. Returul sferturilor se dispută peste o săptămână.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise