BC Timișoara joacă pentru o poziție cât mai bună în play-off

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 26, 2015 » De Daniel Balteanu » Baschet, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERABC Timișoara joacă sâmbătă ultimul meci din sezonul regular al primei ligi de baschet masculin, pe terenul lui CSU Atlassib Sibiu. Timișorenii încearcă să obțină o nouă victorie, care să îi aducă o poziție cât mai bună în play-off.

După calificarea în Final Four-ul Cupei României, BC Timișoara joacă în acest final de săptămână ultimul meci din sezonul regular al primei ligi de baschet masculin. Gruparea de pe Bega întâlnește CSU Atlassib Sibiu, formație aflată în prezent pe locul 10 în clasament și nu mai are nicio șansă la un loc în play-off. Bănățenii nu au probleme de lot, iar antrenorul Dragan Petricevic se gândește doar la o victorie în duelul cu sibienii, pe care în meciul tur “leii” i-au învins cu 92-75.

Meciul de campionat este important și pentru noi, și pentru Sibiu. Să nu credeți că dacă Sibiul nu are nicio șansă să intre în play-off, va trata acest meci ca și unul de vacanță. Ei mai au un turneu final de Cupă de jucat, trebuie să își păstreze forma din timpul sezonului. Joacă ultimul meci în fața propriilor suporteri, iar acolo există o emulație și o legătură puternică între echipă și public. Niciunde în România nu există o legătură mai puternică între sală și echipă. Probabil și suporterii vor dori să își ia rămas bun de la echipă, iar echipa să joace bine Sibiul e, individual, o echipă foarte bună, periculoasă, capabilă să marcheze mult, dar să și recupereze mult în ofensivă.” a spus Dragan Petricevic înaintea duelului de la Sibiu.

Tehnicianul timișorean este conștient că în fuincție de rezultatul din Ardeal, dar și de jocul rezultatelor, BC Timișoara ar putea intra în play-off de pe locul 6, dar și de pe locul 8.

Eu mă aștept la un meci greu, un meci dificil. Există mai multe calcule conform cărora noi putem să termină și pe locul 6, și pe 7 și pe 8. Eu n-aș calcula mult prea mult, aș merge la varianta victoriei, chiar dacă am ști că victoria nu ne poate aduce mai mult decât locul 8. Așa este în sport, trebuie mereu să te gândești la victorie.” a completat tehnicianul Timișoarei.

La ultima vizită la Sibiu în sezonul regular, BC Timișoara a pierdut în campionatul precedent cu 85-71 în fața lui CSU Atlassib. Duelul din această rundă este programat sâmbătă, de la ora 17.15

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise