BC Timișoara, la a doua înfrângere consecutivă a săptămânii. ”Leii” au cedat la Ploiești

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 14, 2015 » De Anda Deliu » Alte Sporturi, Baschet, Featured, Sport in BANAT, Stiri

BCT-2-1024x680BC Timișoara a pierdut la scorul de 71-67 pe terenul celor de la Asesoft Ploiești, după un meci echilibrat, la fel ca cel de la Cluj. Timișorenii au ținut piept cmapioanei en-titre, dar momentele decisive au fost mai bine jucate de gazde, care au dovedit că sunt încă o forță a campionatului.

Ploieștenii au fost conduși în acest meci de antrenorul secund, deoarece Dado Arnautovic a rămas tot la Belgrad. Dragan Petricevic l-a lăsat în acest meci pe Kelvin Lewis înafara lotului și a început ca la Cluj, cu Jovanovic, Pilcevic, Persic, Pesic și Tica. În primul sfert, alb-violeții au început mai bine și au condus cu 8-2 după un coș marcat de Persic. Asesoft Ploiești a revenit însă cu 11-10 după punctele lui Runkauskas, Sfertul s-a terminat 17-13, fără o altă revenire a oaspeților. În sfertul doi, Bogdan Popescu a strâns scorul la 19-18, dar apoi tot agzdele au jucat mai bine. De la 3023, timișorenii au egalat, grație lui Persic și Pilcevic. Avramov și Pelekanos au ripostat pentru Asesoft, iar la pauză s-a intrat cu 36-34, după punctele marcate de Pesic dintr-o poziție dificilă. BC Timișoara a avut un procentja prost la aurncările de 2 puncte, doat 38% în prima repriză.

Din nou, alb-violeții au început bine meciul după trecerea pe la vestiare, când Jovanovic a modificat tabela la 36-37. Ploieștenii au revenit și au preluat conducerea cu 48-40, moment în care Petricevic a cerut time-out. Jocul celor de la BC Timișoara s-a mai îmbunătățit, pentru 50-46, după alte puncte ale lui Jovanovic. Ploieștenii s-au trezit din nou și au revenit la 54-46. Timișorenii au revenit, mai ales că Vladimir Tica a început să s emiște mai bine, dupp trei sferturi în care nu a demonstrat mare lucru. Pivotul a modificat scorul la 56-54, iar apoi, tot Asesoftul a mers perfect, pentru 61-55. Același Tica a dus scorul la 61-60, dar trița lui Runkaskaus a făcut 64-60 pentur gazde. Pe final, ambele echipe au fost în penalizare, iar cu 40 de secunde înainte de final, scorul era 65-3, dar prahovenii au câștigat lupta de la libere.

Zlatko Jovanovic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 16 puncte, Au mai înscris Pilcevic, 13 puncte, Tica, 12 puncte, Persic, 9 puncte, Popescu și Pesic, fiecare cu 8 puncte și Toth, 1 punct. Pentru gazde, cel mai mult au marcat Runkauskas, 15 puncte, și Flowers, 14 puncte.

BC Timișoara nu revine la Timișoara, căci marți, joacă din nou cu Asesoft, în prima manșă a sferturilor Cupei României. Etapa viitoare din Liga Națională de Baschet masculin, alb-violeții primesc vizita celor de la CSM Oradea.

 

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise