BC Timișoara le-a prezentat fanilor trofeul câștigat la Pitești

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 8, 2015 » De Daniel Balteanu » Baschet, Sport in BANAT

BC Timișoara a fost întâmpinată de câteva zeci de suporteri în sala Constantin Jude la prezentarea Cupei României. De la prezentarea trofeului au lipsit trei dintre jucătorii leilor.

Jucătorii care vinerea trecută treceau cu 78-73 de BC Mureș Târgu Mureș au intrat pe rând pe parchetul sălii Constantin Jude, în aplauzele fanilor veniți să vadă trofeul Cupei României adus pe Bega pentru a doua oară în ultimii cinci ani. Cel care a adus trofeul în sală a fost căpitanul Zlatko Jovanovic, intrat ultimul pe parchet. Atât jucătorii timișoreni cât și antrenorul Dragan Petricevic au primit aplauze de la fani.

Foarte frumos, lume destul de multă. Oarecum a luat prin surprindere pe mulți acest rezultat. Probabil ar fi venit și mai mulți, dar s-a jucat de ceva timp. O atmosferă frumoasă, nu atât de important numărul. O atmosferă care ne obligă să uităm mâine această bucurie și să trecem la ce avem de făcut în play-off. Acum cinci ani a fost pe stadion, nu se pot compara evenimentele. Lucrurile se schimbă. Important e că timișorenii au venit să se bucure alături de noi” a declarat Dragan Petricevic

Primirea din sala Constantin Jude l-a impresionat și pe Bogdan Popescu, campionul european la baschet 3X3 al formației timișorene, aflat la primul trofeu alături de lei.

Ușor, ușor, începe să îmi intre în sistem ideea. Mă simt extraordinar de bine, realizez și eu că am luat un trofeu foarte important în cariera mea. Primirea fanilor mi s-a părut extraordinară, le mulțumesc foarte mult că au venit. Și ei, ca și noi, și-au dorit foarte mult un trofeu” a spus Bogdan Popescu

Pentru BC Timișoara urmează primele două meciuri din play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin, pe terenul lui Asesoft Ploiești.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

One Response to BC Timișoara le-a prezentat fanilor trofeul câștigat la Pitești

  1. Pingback: BC Timişoara şi-a prezentat trofeul! | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro