BC Timișoara, meci dificil cu CSM Oradea, Petricevic mai tăcut ca de obicei

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 20, 2015 » De Anda Deliu » Alte Sporturi, Baschet, Sport in BANAT, Stiri

bc.timisoara.pesic_-1024x680-1024x680BC Timișoara are un final aglomerat de sezon regulat, cu meciuri decisive. Primul e  sâmbătă, cu CSM Oradea, un meci important pentru clasament. De remarcat că cele trei înfrângeri consecutive și-au pus amprenta asupra echipei, și, aproape ca niciodată, Petricevic nu a vorbit în conferință de presa, ci clubul doar a postat declarația antrenorului pe site.

CSM Oradea și BC Timișoara au același număr de victorii seoznul acesta, 12. Echipa lui Cristian Achim are însă un meci în plus, astfel că rezultatul de sâmbătă va fi foarte important pentru clasamentul de la final de sezon regulat. Petricevic considră că ultimele trei înfrângeri au cășit echipa. ”Continuă seria meciurilor grele, într-o perioadă dificilă. Suntem echipa cu cel mai încărcat program în această perioadă, dar suntem suficient de puternici ca să o ducem la capăt. Venim după trei înfrângeri consecutive, ceea ce nu face bine la moral, însă vom ieși mai puternici din această situație, pentru în toate aceste trei deplasări am cedat cu greu în fața unor adversari redutabili”, a declarat Dragan Petricevic.

Orădenii au avut un sezon cu evoluții oscilante și multe accidentări, dar acum echipa și-a găsit cadența. De aceea, Petricevic recunoaște că îi prinde într-un moment bun. Indiferent de rezultat însă, șansele ca BC Timișoara să mai rateze accederea în play-off sunt foarte mici. ”Oradea este o echipă bună, în creștere, cu baschetbaliști care aleargă bine și joacă mult pe tranziție. Au revenit jucătorii accidentați de la CSM și sunt odihniți, așa că e sigur că nu aș fi vrut să ne întâlnim în perioada asta. Noi suntem aproape siguri de playoff, dar am un mesaj pentru suporterii noștri: echipa aceasta joacă din trei în trei zile, se bate până la ultima minge, așa va face și în continuare și cred că merită să fie sprijinită pentru a câștiga un loc cât mai bun la final de sezon regular și a forța calificarea în F4-ul Cupei”, a adăugat tehnicianul de la BC Timișoara.

Meciul dintre BC Timișoara și CSM Oradea se dispută sâmbătă, de la ora 18, la Sala „Constantin Jude”. Marți, echipa primește vizita celor de la Asesoft Ploiești, iar sezonul regulat îl termină cu o deplasare pe terenul celor de la CSU Sibiu.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise