BC Timișoara va juca finala Cupei României

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 2, 2015 » De Daniel Balteanu » Baschet, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERABC Timișoara a trecut cu 91-81 de BCM U Pitești în semifinalele Cupei României la baschet masculin și s-a calificat în ultimul act al întrecerii knock-out. Timișorenii vor lupta pentru trofeu cu gruparea din Târgu Mureș.

BC Timișoara a avut un prim sfert foarte bun din punct de vedere ofensiv în fața gazdelor turneului Final Four al Cupei României, BCM U Pitești. Leii lui Dragan Petricevic conduceau după primul sfert cu scorul de 29-14. Până la pauză partida a continuat să fie una echilibrată, însă gazdele au câștigat sfertul al doilea la un punct diferență. Totuși, după prima parte, avantajul era al Timișoarei: 54-40.

Gruparea de pe Bega a peirdut și ultimele două sferturi ale întâlnirii, la 1, respectiv 3 puncte diferență, însă ecartul luat în primul sfert a fost suficient pentru a se impune în cele din urmă la 10 puncte diferență, ca și în semifinale, dar de această dată cu scorul de 91-81. Astfel, leii lui petricevic s-au calificat în finala Cupei României. Cel mai bun marcator timișorean a fost Jovanovic, cu 27 de puncte, care a mai reușit însă și cinci recuperări și șase assist-uri. Celelalte puncte au fost reușite în ordine de: Tica-19, Pilcevic-18, Popescu-13, Persic-10, Lewis-2, Pesic-2. De cealaltă parte, coșgeterul gazdelor a fost Ross, autor a 27 de puncte.

BC Timișoara va juca mâine finala Cupei împotriva echipei din Târgu Mureș, care a trecut în semifinale cu 71-48 de CSU Atlassib Sibiu. În sezonul regular al Ligii Naționale, BC Timișoara s-a impus în fața ardelenilor cu 85-71, pe teren propriu, și cu 77-67 la Târgu Mureș. Finala Cupei României este programată mâine, de la ora 18.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise