BCM Danzio pierde cu Alexandria și încheie sezonul pe locul 7

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 29, 2015 » De Daniel Balteanu » Baschet, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERABCM Danzio Timișoara a fost învinsă cu scorul de 69-43 de CSBT Alexandria, în ultimul meci al turneului pentru locurile 5-8 de la Sfântu Gheorghe. În urma acestui rezultat, timișorencele au încheiat sezonul pe poziția a șaptea.

Duelul cu CSBT Alexandria a fost și cel în care BCM Danzio a reușit să înscrie cele mai puține puncte dintre partidele disputate în Ardeal. Bogdan Bulj le-a trimis în teren din primul minut pe: Pesovic, Karakasevic, Maksimovic, Jovovic și Dumitrache. Gruparea timișoreană a pierdut primul sfert la trei puncte diferență, 17-14, pentru ca la pauză, CSBT Alexandria să aibă un avantaj de 15 puncte, 35-20, după ce în sfertul al doilea timișorencele au pus doar șase puncte pe tabelă. BCM Danzio a câștigat sfertul al treile cu 16-15, însă gruparea din Alexandria și-a asigurat un avantaj de 12 puncte, iar în cele din urmă a câștigat partida cu 69-43. Cea mai bună marcatoare a grupării de pe Bega a fost Pesovic, autoare a 11 puncte. Celelalte marcatoare ale formației timișorene au fost: Stoiedin-9, Zidaru-8, Karakasevic-8,Jovovic-4, Dumitrache-3. Kareakasevic s-a evidențiat și cu 17 recuperări reușite, în timp ce coșgetera partidei pentru CSBT Alexandria a fost Stroman, cu 21 de puncte.

Odată cu acest rezultat, BCM Danzio Timișoara a înmcheiat sezonul pe locul 7, cu o poziție mai jos față de cea obținută în sezonul regular al primei ligi de baschet feminin.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise