CH Poli pierde meciul cu Bacăul și prezența în play-off

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 28, 2015 » De Daniel Balteanu » Handbal, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERACH Politehnica Timișoara a fost învinsă cu scorul de 25-21, în deplasare de pe terenul Știinșei Bacău. Timișorenii mai au două meciuri de disputat în sezonul regular, însă nu mai au nicio șansă să prindă play-off-ul.

Handbaliștii timișoreni nu au reușit să treacă de o grupare băcăuană cu mari probleme financiare, însă cu dorință de victorie. Timișorenii reușiseră să înscrie doar de nouă ori în poarta vicecampioanei en-titre, iar la pauză eraui conduși cu 13-9. Gruparea de pe Bega s-a apropiat la un singur gol, la scorul de 15-14, însă nu a reușit să și preia conducerea. Poli a avut multe momente de inferioritate numerică, în care a evoluat chiar și trei contra șase, situație care a mai fost întâlnită în acest sezon. Pe momentele superioritate, Bacău s-a distanțat pe tabelă la 23-17 sau 24-18, pentru ca în cele din urmă să câștige cu 25-21. Golurile grupării alb-violete au fost reușite de Chikovani-6, Irimescu-5, Leordean-4, Fenici-2, Grigoraș-2, Ciubotariu-2. Odată cu acest rezultat, CH Politehnica a rămas la șase puncte de ultimul loc care asigură prezența în play-off.

În ultimele două runde din sezonul regular, alb-violeții vor mai juca împotriva lui CSM București, acasă, și cu CSU Suceava, în deplasare.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise