CH Poli vrea o victorie cu Știința și încă speră la play-off

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 26, 2015 » De Daniel Balteanu » Handbal, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERACH Poli Timișoara joacă în runda a XXIV-a a primei ligi de handbal masculin, în deplasare, împotriva Științei Bacău. Formația moldavă are mari probleme financiare, iar duelul cu timișorenii ar putea fi ultimul din campionat.

Alb-violeții merg în Moldova fără Santeiu, care s-a operat la începutul acestei săptămâni, iar Halcă s-a accidentat și nu va face nici el deplasarea în Moldova, însă vestea bună pentru Pero Milosevic este revenirea lui Denis Kaftin. Rivala bănățenilor ocupă locul 7 în Ligă și a adunat până acum 34 de puncte, însă duelul de sâmbătă ar putea fi ultimul din acest sezon pentru băcăuani în campionat. Antrenorul Pero Milosevic nu dă atenție problemelor Științei și vrea ca elevii săi să fie motivați pentru acest meci.

E dificil cu siguranță, dar ce putem face, am pregătit jocul pentru a evolua bine atât în apărare, cât și în atac. Precum am evoluat cu Steaua sau la Odorhei. Trebuie să muncim mult în ambele faze, să avem o zi bună și în poartă pentru a câștiga. Mergem cu acest gând. Nu avem ritm deocamdată, noi am jucat joi și luni, nu sâmbătă-sâmbătă, acum am avut liber. Am jucat un meci între noi, dar nu e același lucru. Kaftin nu s-a antrenat la capacitate maximă, Andrei Păiuș s-a operat, ne va lipsi mult, Halcă a avut o contuzie, Leordean are o șansă. Cred că avem o echipă bună. Problemele lor nu ne va determina să ne relaxăm, pentru că ei vor juca cu o dorință mare de victorie mai ales acum. Bacăul are o apărare bună, are extreme bune, un portar bun, au un pivot din Estonia. Noi mergem cu gândul la un rezultat pozitiv acolo.” a spus antrenorul Pero Milosevic

Demis Grigoraș a fost, alături de Chikovani, cel mai bun marcator din meciul tur, cu cinci goluri reușite și speră la o partidă bună și în Moldova.

Suntem montați, sperăm să batem la Bacău, să facem o figură frumoasă. Știu că Știința are probleme financiare, sper să treacă peste. Nu cred că o să fie un dezavantaj pentru ei, totul se joacă pe teren. Sper să fie un arbitraj corect. Nu-mi doresc să se retragă Bacăul pentru a profita noi, sau altă echipă. Ei joacă acasă, au un anumit orgoliu indiferent de probleme. Noi trebuie să câștigăm acum toate meciurile pentru a spera la play-off. E puțin cam greu să obținem toate punctele. Am avut doar o pauză scurtă, câteva zile acasă, în rest ne-am pregătit bine pentru a juca un handbal cât mai curat.” a spus Grigoraș înaintea întâlnirii.

În meciul tur, CH Poli a încheiat la egalitate duelul cu Știința, 25-25.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise