Cornel Jude: “Meci între două echipe modeste, și de data asta a câștigat CS-ul”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 15, 2015 » De Daniel Balteanu » Handbal, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERACSU Poli Timișoara a pierdut și al doilea meci al sezonului în fața lui CS Timișoara. După derby-ul local, studentele joacă în runda viitoare pe terenul liderului din Sebeș.

CSU Poli a fost învinsă la doar patru goluri diferență în duelul cu CS Timișoara. Studentele au avut parte de cinci eliminări temporare și un cartonaș roșu priomit de Sandra Țepurică, dar și un singur gol din lovitură de la 7 metri, al lui Pintilie în repriza secundă. Despre partidă a vorbit la final și antrenorul polist, Cornel Jude.   

Nu vorbim de handbal, nu vorbim de performanță, vorbim de două echipe modeste, iar de data asta a câștigat CS-ul, asta e concluzia. Așa, motive, că dacă cele două nu luau roșu, dacă nu știu ce, dacă și cu parcă. Nu e un meci de comentat…Mă bucur că deși a fost puțin suspicios că arbitrajul, Ghiocel a arbitrat și sora-sa era în teren, era normal să fie puțină suspiciune. Dar una peste alta nu pot să acuz nici arbitrajul. Au greșit în ambele părți, deci fără probleme. …Lucrurile bune e că nu avem lini de 9 metri și în handbal nu poți câștiga cu extreme și cu pivoți. Avem doau un inter. 14-15 jucătoare, doi portari, 13 jucătoare de câmp, din care e un inter și 12 extreme, asta e situația.” a declarat Cornel Jude

CSU Poli a fost susținută din tribune și de sportivii secție de scrimă a clubului alb-violet.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise