Cosmin Petruescu: “Trebuie să mai jucăm un meci pe teren neutru”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 25, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVulturii Lugoj și Millenium Giarmata și-au împărțit victoriile în amicalele pe care le-au disputat în această iarnă. Antrenorul lugojean Cosmin Petruescu a apreciat evoluția elevilor săi, dar și reușita lui Cristi Dancia.

Vulturii Lugoj a suferit al cincilea eșec din perioada de pregătire în fața colegei de serie din Giarmata. Cosmin Petruescu a folosit două formule diferite de echipă în această întâlnire, și în ciuda înfrângerii, tehnicianul a fost mulțumit de cum s-au prezentat fotbaliștii săi în teren. În această iarnă, scorul general al întâlnirilor dintre cele două echipe este egal, 1-1.

Trebuie să mai jucăm un meci pe teren neutru pentru că 1-0 a fost  în primul joc, 1-0 acum. Mai jucăm un joc, să vedem când ne permite programul. De fapt, programul ne permite, pentru că din informațiile pe care le am, dacă se mai retrage o echipă din liga a III-a, putem să jucăm cu Giarmata tot la 2 săptămâni, că avem etape libere, ori noi, ori ei. Dar astea sunt condițiile, trebuie să ne adaptăm la sistemul competițional actual. Ne place, nu ne place, ne convine, nu ne convine, trebuie să mergem mai departe. Important e ca acești copii tineri pe care îi avem în lot să crească, să progreseze, și asta nu o pot face decât în jocuri și mai ales în jocuri oficiale. Din păcate acestea lipsesc, sau vor lipsi cu desăvârșire.Și atunci e regretabil că ajungem să jucăm mai multe meciuri de pregătire decât meciuri oficiale….Legat de jocul de astăzi, sunt mulțumit de cum s-au mișcat băieții. Suntem cu 10 zile înainte de prima etapă, din punct de vedere fizic suntem acolo unde ar trebui să fim în această perioadă. Încep să se sudeze încetul cu încetul și relațiile de joc, din păcate pentru echipa noastră facem unele greșeli personale impardonabile pentru o echipă cu pretenții, sau mai ales pentru o echipă de liga a III-a, iar o echipă cu puțin mai multă experiență te taxează imediat. Asta s-a întâmplat astăzi, când o neatenție în prima repriză în defensivă s-a soldat cu un gol foarte frumos înscris de Cristi Dancia, veșnic tânărul Dancia, din lovitură liberă, gol care a făcut diferența în partida de astăzi. Eu cred că și noi și Giarmata am avut ocazii de gol, a fost un joc deschis. Atât putem, și noi și ei.” a declarat Cosmin Petruescu

Vulturii Lugoj va disputa sâmbătă, cel mai important amical al iernii, la Timișoara, cu ACS Poli. Duminică, gruparea lugojeană face o altă deplasare amicală, pe terenul echipei de liga a cincea din Boldur.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise