CS Timișoara pierde la Reșița, CSU Poli doar egal în Maramureș

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 1, 2015 » De Daniel Balteanu » Handbal, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERACS Timișoara a pierdut cu 33-25 , pe terenul Universității Reșița, al doilea meci din returul Diviziei A de handbal feminin. Într-un alt meci din aceeași rundă, CSU Politehnica a încheiat la egalitate duelul cu ultima clasată în serie, CSS 2 Baia Mare.

CS Timișoara a condus pe Universitatea Reșița cu 8-5 până la jumătatea primei părți a întâlnirii din runda a doua a returului Ligii secunde de handbal feminin, după care formația din Valea Domanului a preluat controlul întâlnirii, iar la puză conducea cu 17-11. În repriza a doua reșițencele au menținut distanța între ele și formația timișoreană și în cele din urmă s-au impus cu 33-35. Marcatoarele echipei pregătite de Sorinm Voicu au fost: Istrate – 5, Ghiocel – 5, Sîngiorzan – 4, Pârvan – 3, Sas – 3, Senciuc – 2, Curtuiuș – 1, Pârpaliță – 1, Dascaliuc – 1. În runda viitoare, CS Timișoara va juca pe teren propriu în compania handbalistelor de la Măgura Cisnădie.

CSU Politehnica Timișoara conducea la pauză cu 16-15 pe terenul lui CSS 2 Baia Mare, însă în repriza secundă nu a reușit să se desprindă și în cele din urmă a încheiat la egalitate, 26-26.  Cea mai bună marcatoare a formației timișorene a fost Pintilie, autoare a 12 goluri, iar celelalte au fost semnate de: Șunei – 5, Țepurică – 4, Kovacs – 2, Panait – 1, Burlacu – 1, Prundaru – 1. În runda viitoare CSU Politehnica va juca pe teren propriu împotriva  Prundaru – 1.autoare a 12 goluri, iar celelalte au fostminin, după care fotr Universității Reșița.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise