CS Timișoara pierde ultimul meci acasă din acest sezon

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 29, 2015 » De Daniel Balteanu » Handbal, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERACS Timișoara a fost învinsă cu scorul de 37-31 de CSM Slatina, în etapa a XVI-a a Diviziei A de handbal feminin. Formația timișoreană va disputa în runda viitoare, în deplasare, împotriva lui SCM Pitești, peste patru săptămâni.

Handbalistele lui Sorin Voicu au întâlnit o grupare a Slatinei mai experimentată, care după prima repriză avea un avantaj de șase goluri, 20-14. În partea a doua a întâlnirii timișorencele au încercat să se apropie de adversar, însă gruparea olteană și-a menținut aproape permanent un avantaj de cinci goluri. În ultimele 20 de minute, CS Timișoara a evoluat fără Mădălina Istrate, care a părăsit terenul accidentată. În cele din urmă, gruparea de pe Bega a fost învinsă cu scorul de 37-31. Cea mai bună marcatoare a grupării timișorene a fost Carla Senciuc, autoare a 9 goluri. Celelalte reușite au aparținut în ordine de: Marin-7, Curtuiuș-5, Sas-4, Pîrpaliță-2, Istrate-2, Durac-1, Sîngiorzan-1.

E ultima etapă pe care am jucat-o acasă pentru că în ultima etapă din campionat, echipa din Baia Mare care trebuia să facă deplasarea s-a retras. Acasă a fost ultimul meci, după care ne odihnim după meciul ăsta greu, după care mergem la Pitești, și iar ne odihnim până la toamnă…Uitați-vă cum au jucat, pentru că la un moment dat au făcut foarte multe greșeli, numai pe lipsa de pregătire. Sala Olimpia nu se putea folosi, antrenamentele cum am reușit să le ciupim ca să încropim un prim 7. Asta e valoare la momentul ăsta, ținînd cont și de nepregătire. Calități avem, dar acele calități trebuie exploatate și dezvoltate….Puteam mai mult. Ca valoare puteam să fim la 2-3 goluri. Sunt mai bune ca noi, dar puteam să fim la mai puține goluri. Și arbitrajul a fost mai moale, mai de vacanță.” a spus după meci antrenorul Sorin Voicu.

CSM Slatina a avut două golgetere în partida de la Timișoara, în care Pițigoi și Amelia Busuioceanu au înscris de câte șapte ori fiecare.

Nu pot să spun că a fost o victorie ușoară, a fost un meci ca oricare altul. Timișoara are o echipă mai tânără decât noi. În afară de Alina (Marin), care are experiență, și încă una dintre fete, sunt jucătoare tinere. Un meci frumos, fără incidente, s-a luptat pentru victorie, s-a muncit….Nu ne-am propus prea multe. Un meci ca toate jocurile, a marcat toată lumea, nu a ieșit nimeni în evidență….Sunt pauzele cam mari, așa sunt și în ligă. Ținînd cont că e lotul național de junioare în liga a doua, trebuie să ținem cont de ele. Nu sunt prea bune aceste pauze, dar Federația decide și noi ne supunem…Timișoara e o echipă ambițioasă.Nu au valori, cu excepția Alinei și a extremei stânga (Mădălina Istrate) sunt fete tinere, care pot crește.” a declarat la final jucătoarea CSM-ului din Slatina, Amelia Busuioceanu

CS Timișoara a va intra într-o pauză forțată de patru săptămâni, iar meciul următor, ultimul din acest campionat, este programat în deplasare, pe terenul lui SCM Pitești.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise