CSU Poli a câștigat primul duel cu Pro Volei Bistrița

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 27, 2015 » De Daniel Balteanu » Sport in BANAT, Volei

CSU Politehnica a continuat pe aceeași linie în duelurile cu Pro Volei Bistrița din acest sezon. Voleibaliștii bănățeni s-au impus cu 3-0 în primul meci din play-off-ul Diviziei A2 Vest, iar mâine îl dispută pe al doilea.

CSU Poli a avut nevoie de mai puțin de o oră să învingă pe Pro Volei Bistrița în primul meci din play-off-ul Diviziei A2 Vest de volei masculin. Primul set a fost și cel mai scurt, câștigat de bănățeni cu 25-12, în numai 16 minute de joc. Setul al doilea a început mai bine pentru ardeleni, care au și condus cu 1-0, acesta fiind singurul moment în care bistrițenii au avut avantaj pe tabela de marcaj. Dincă a avut o serie excelentă de servicii, care au adus nouă puncte consecutive lui CSU Poli. La al doilea time-out tehnic, bănățenii conduceau cu 16-5, pentru ca în cele din urmă să se impună cu 25-11. În setul al treilea aformația ardeleană a practicat un volei mai bun, însă și pe un fond de relaxare al studenților timișoreni. Totuși, elevii lui Sorin Grădinaru au câștigat și acest set, în 20 de minute, cu 25-17.

Nu cred că s-a pus problema învingătorului niciun moment și ne-am putut permite să rulăm tot lotul. Echipa din Bistrița a venit fără nicio pretenție și acest lucru s-a văzut și asupra atitudinii jucătorilor noștri. A fost, să zicem, un antrenament cu public….Dincă a avut o serie extraordinară de servicii. Sperăm să câștigăm și meciul de mâine și vom vedea ce se întâmplă în turneul de patru.” a declarat Sorin Grădinaru

În jocul echipei din Bistrița, e bine că se joacă. Marea majoritate sunt junior, în primul an de junior I, probabil câștigă ceva experiență. Ce nu-I bun, este că din lipsa banilor și a condițiilor, trebuie să jucăm ambele meciuri aici la Timișoara. Am venit de pe drum, băieții sunt obosiți. Bineînțeles, cred că și dacă eram odihniți, nu puteam învinge echipa Timișoarei, o echipă care se bate pentru a ajunge în Divizia A…În setul 3 am jucat puțin mai bine, dar poate și pe fondul relaxării echipei din Timișoara. Când câștigi două seturi la pas, începi să te relaxezi. Un joc relative bun de divizia B, ocupanta locului 2 și locul 7.” a declarat antrenorul bistrițean Mircea Gătej.

Al doilea meci dintre cele două echipe este programat mâine, de la ora 12, în sala de sport a Universității de Vest.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise