CSU Poli a învins Agroland prima dată în acest sezon

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 3, 2015 » De Daniel Balteanu » Sport in BANAT, Volei

OLYMPUS DIGITAL CAMERACSU Politehnica Timișoara a debutat cu dreptul în turneul de play-off pe care îl organizează, și a trecut cu scorul de 3-2 de concitadina ACS Agroland, după ce formația lui Dan Jitaru a condus cu 2-0. Într-un alt meci din prima zi a competiției, CSU Medicina Târgu Mureș a trecut cu 3-0 de CET Govora.

Duelul dintre cele două echipe timișorene din Divizia A2 Vest a fost unul disputat și cu seturi lungi. ACS Agroland a avut nevoie de o jumătate de oră pentru a se impune cu 25-21 în primul set și de alte 24 de minute pentru a-l câștiga la 17 pe cel de-al doilea. Formația pregătită de Dan Jitaru a condus și în setul al treilea, pe care părea să îl câștige, mai ales că pe final conducea cu 21-19. Din acel moment a început revirimentul lui CSU Poli, care a evoluat din ce în ce mai bine, și a speculat fiecare eroare a adversarului. Poli s-a impus cu 25-23 în setul al treilea și a reintrat în joc. În actul al patrulea al întâlnirii, alb-violetele au fost tot timpul la conducere și au reușit să îl câștige cu 25-19, reușind astfel să egaleze situația la seturi. În decisiv, Agroland a fost echipa care a început mai bine, iar la primul time-out conducea cu 8-5. CSU Poli a revenit însă din nou, a egalat situația la 10 și a preluat conducerea. ACS Agroland a mai reușit un sigur punct în decisiv, și s-a încheiat 15-11 pentru CSU Poli, care a reușit astfel prima victorie din istorie în fața rivalelor de la Agroland.

CSU Politehnica a folosit următorul sextet de bază: Pașca, Cotumbeanu, Niculiță, Fantaziu, Gădian, Demian și Catargiu (libero).

La cadete în meciul cu Oradea de la 2-0 pentru mine, am pierdut cu 3-2, și pentru meciul respectiv am pierdut o calificare în finală, iată că astăzi la Divizie au întors fetele de la 2-0 pentru Agroland, la 3-2 pentru noi. Mulțumesc fetelor pentru jocul frumos și publicului…Le-am spus că la 2-0 poate să înceapă orice meci…Ce au început să facă din setul 3, serviciul în forță. În momentul în care s-a pus accent pe serviciu în forță nu a mai venit preluare la echipa adversă și atunci se strică jocul. Ceea ce au făcut ele în primele două seturi, nu am avut eu preluare, s-a întors din setul 3.” a spus la final de meci antrenorul polist Cerasela Șerban

ACS Agroland Timișoara a început partida în formula: Ungureanu, Ordean, Vasilică, Barta, Galiț, Păiușan și Melniciuc (libero)

Consider că meciul de astăzi a fost pierdut datorită moralului slab din a doua parte a lui. Am avut un ascendent foarte bun în primele două seturi, și în cel de-al treilea când am condus cu 21-19. Din păcate nu știu ce s-a întâmplat. Din păcate au revenit acele momente de cădere pe care le-am avut și în competițiile din sezonul regulat. Puteam câștiga foarte ușor cu 3-0, rezolvînd o singură minge pe finalul setului 3. Acest lucru nu s-a întâmplat. Am așteptat ca rezultatul să fie unul în favoarea noastră, dar fetele, nu știu din ce cauză, au cedat lupta înainte să se termine. Și lucrul acesta s-a văzut și în setul 5. Nu suntem o echipă inferioară din punct de vedere al taliei sau pregătirii tehnice și tactice, dar la moral mai avem de învățat, mai avem nevoie de un pic de timp să creștem și la acest capitol, care din păcate ne trage în jos în momente cheie….Obiectivul nostru declarat de la începutul campionatului a fost să jucăm cât mai multe meciuri, adică pe toate, acest lucru însemnînd calificarea la ultimul turneu. Ce va ieși acolo, chiar nu contează pentru că suntem în primul an.” a declarat tehnicianul lui ACS Agroland, Dan Jitaru.

În al doilea meci al turneului, CSU Politehnica va da piept cu CET Govora Râmnicu Vâlcea, în timp ce ACS Agroland va întâlni pe CSU Medicina Târgu Mureș, grupare pregătită de timișoreanul Ciprian Dîrnescu.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise