CSU Poli, fără șanse în fața liderului din Sebeș

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 23, 2015 » De Daniel Balteanu » Handbal, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERACSU Politehnica Timișoara nu areușit să producă o surpriză în etapa a cincea a returului Diviziei A. Gruparea de pe Bega a pierdut cu 45-23 meciul de pe terenul lui HC Alba Sebeș.

CSU Politehnica a primit cele mai multe goluri într-un meci din acest sezon în Divizia A în întâlnirea de la Sebeș. După prima parte, studentele erau conduse cu 21-10, pentru ca în partea a doua, liderul seriei să mai puncteze de alte 24 de ori și să se impună în cele din urmă cu 45-21. Marcatoarele formației timișorene au fost: Pintilie – 8, Țepurică – 5, Kovcs Loredana – 4, Șunei – 3, Burlacu – 2, Kovacs Timea – 2, Negrea Lăcrămioara – 1.

Duelul de la Sebeș a fost al cincilea meci din acest sezon de Divizia A, în care gruparea de pe Bega primește mai mult de 40 de goluri.

Pentru CSU Poli urmează o pauză de două săptămâni în campionat, iar în runda viitoare va juca pe teren propriu, în compania lui SCM Pitești, formație care în această rundă a remizat, 23-23, pe teren propriu, cu Universitatea Reșița.

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise