CSU Poli începe play-off-ul Diviziei A2 Vest

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 26, 2015 » De Daniel Balteanu » Sport in BANAT, Volei

OLYMPUS DIGITAL CAMERACSU Politehnica Timișoara va juca pe teren propriu ambele partide din prima etapă a play-off-ului Diviziei A2 Vest de volei masculin. Timișorenii vor întâlni ProVolei Bistrița, formație care a încheiat sezonul regulat pe locul 7 în serie.

CSU Poli Timișoara și ProVolei Bistrița s-au întâlnit de două ori în acest sezon, în debuturile fiecăreia dintre cele două părți ale sezonului. În prima partidă, disputată la Timișoara, bănățenii s-au impus cu 3-0, cu seturi câștigate la 12, 10 și 22. Meciul retur, de la Bistrița a fost unul mai lung, dar adjudecat de bănățeni tot în trei seturi. Elevii lui Sorin Grădinaru s-au impus la 12, 20 și 19. Situația la seturi la finele sezonului regulat este una diametral opusă. Timișorenuii au 40 de seturi câștigate și șapte pierdute, în timp ce în cazul ardelenilor situația este iversă, 7 seturi câștigate și 40 pierdute. Bănățenii au pus în statistici 1144 de puncte înscrise, în timp ce ardelenii au tot atâtea, încasate.

Primul duel dintre CSU Poli și Pro Volei Bistrița este programat mâine, de la ora 18, în timp ce al doilea se dispută sâmbătă, de la ora 12. Ambele partide se vor disputa în sala de sport a Universității de Vest.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise