CSU Poli și ACS Agroland joacă din nou acasă

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 5, 2015 » De Daniel Balteanu » Sport in BANAT, Volei

OLYMPUS DIGITAL CAMERACSU Politehnica Timișoara și ACS Agroland joacă sâmbătă meciurile din penultima etapă a returului Diviziei A2 Vest de volei feminin, împotriva unor echipe de pe podiumul seriei. Polistele primesc vizita echipei din Baia Mare, în timp ce ACS Agroland dă piept cu formația din Râmnicu Vâlcea.

CSU Politehnica joacă ultimul meci acasă din returul Diviziei A2 Vest de volei feminin împotriva lui CSS 2 CNE Baia Mare. Cele două echipe sunt despărțite de trei puncte în clasamentul seriei, băimărencele fiind pe locul secund, iar în runda trecută au învins cu 3-1 formația din Oradea. Poli vine după un eșec în derby-ul local cu ACS Agroland, și speră la o revanșă după eșecul cu 3-1 din meciul tur. Duleul dintre CSU Politehnica și CSS 2 Baia Mare este programat sâmbătă, de la ora 11, în sala Mircea Albu.

Este un meci destul de greu. Printre fetele de la Baia Mare sunt și câteva cu experiență. Echipa care va sta mai bine pe preluare și serviciu va câștiga. Eu cred că diferența se va face pe serviciu, pe forță.” a declarat înaintea partidei antrenoarea polistelor, Cerasela Șerban.

ACS Agroland va juca tot pe teren propriu împotriva lui CET Govora Râmnicu Vâlcea, fost lider în seria a doua a ligii secunde. Cele două echipe vin după rezultate diametral opuse. Dacă fetele lui Dan Jitaru au obținut trei puncte din meciul cu Poli, vâlcencele au fost învinse la limită, 3-2, acasă, de formația din Târgu Mureș. Duelul din această rundă dintre ACS Agroland și CET Govora este programat sâmbătă, de la ora 11.45, în sala de sport a Universității de Vest.

Noi am făcut un meci destul de bun și în tur, doar că am greșit finalurile de set și asta ne-a costat. Acum, fetele vin cu moral foarte bun după victoria cu Poli, și în al doilea rând, față de meciul tur, acum avem și două luni și jumătate în plus de experiență. Serăm să facem un meci mai bun decât cel din tur, și să câștigăm.” a spus antrenorul Dan Jitaru

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise