CSU Poli și Agroland, dublă victorie în Divizia A2 Vest

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 7, 2015 » De Daniel Balteanu » Sport in BANAT, Volei

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoleiul feminin timișorean a obținut pentru prima dată în acest sezon două victorii în aceeași etapă. CSU Poli a trecut cu 3-0 de echipa din Baia Mare, iar Agrolandul a învins cu 3-2 formația din Râmnicu Vâlcea.

CSU Politehnica Timișoara și-a luat revanșa în fața echipei din Baia Mare după eșecul cu 3-1 din tur și s-a impus pe bega fără să piardă set. Poli a câștigat primul meci cu scorul de 25-19, pentru ca în următoarele două acte să se impună la 22 și 20. În runda viitoare, ultima a sezonului regulat, Politehnica va juca în deplasare, împotriva formației din Târgu Mureș.

ACS Agroland a avut un meci mult mai dificil cu CST Govora Râmnicu Vâlcea, mai ales că gruparea oaspete s-a impus cu 25-20 în primul set, după 20 de minute. Timișorencele au revenit în actul al doilea, pe care l-au câștigat cu 25-23, după 24 de minute. Setul al treilea a fost tot unul la discreția fetelor lui Dan Jitaru, care au condus până la scorul de 23-20, însă oaspetele au reușit cinci puncte consecutive și l-au câștigat cu 25-23. Voleibalistele timișorene au câștigat setul al patrulea cu 25-23, în 24 de minute și au dus meciul în decisiv. Ultimul act a revenit bănățencelor cu 15-10, după un sfert de oră de joc, și au câștigat și partida. În runda viitoare, ACS Agroland va încheia sezonul regulat în deplasare, împotriva echipei din Baia Mare.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise