Dalibor Persic: “Mergem acolo să învingem”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 31, 2015 » De Daniel Balteanu » Baschet, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERABC Timișoara încearcă să se califice în finala Cupei României de baschet masculin la cinci ani de la precedentul triumf, și la trei de ultima prezență în Final Four-ul competiției. Timișorenii înfruntă în primul meci formația gazdă.

BC Timișoara a întâlnit de două ori pe BCM U Pitești în această ediție de campionat și a obținut o victorie în cele două partide. De această datyă duelul are ca miză prezența în finala Cupei României, pe care bănățenii nu au mai atins-o din 2012, când au și câștigat trofeul. Duelul câștigat în acest sezon în fața Piteștiului a fost pentru bănățeni unul din cele zece meciuri în care au pus pe tabelă mai mult de 80 de puncta. Elevii lui Dragan Petricevic speră să se impună și pe terenul argeșenilor în partida de joi.

Vom juca împotriva echipei gazdă, dar ne pregătim ca și la fiecare meci de până acum. Nu facem nicio diferență între importanța meciurilor din Cupă și cele din campionat. Am jucat două meciuri cu această echipă. Acolo am fost destul de aproape cu scorul final, deși am pe parcursul meciului a existat o diferență în favoarea lor. Aici am câștigat. Cunoaștem punctele forte și punctele mai slabe la fel cum le cunosc și ei pe ale noastre și bineînțeles mergem acolo să învingem și să profităm de această șansă. ” a declarat Dalibor Persic înaintea Final Four-ului

Dalibor Persic a evoluat în ambele partide din sezonul regular în fața piteștenilor, în care a reușit 9 puncte și tot atâtea recuperări în total. Duelul din semifinalele Cupei României, dintre BC Timișoara și BCM U Pitești este programat sâmbătă, de la ora 19.45.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise