Dan Alexa, ACS Poli: ”Antrenoratul îți ia viața”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 18, 2015 » De Anda Deliu » Featured, Fotbal intern, Liga 2, Sport in BANAT, Stiri

dan-alexaDan Alexa a renunțat în urmă cu un an la cariera de fotbalist pentru a deveni antrenor la ACS Poli. După 12 luni petrecute pe bancă, Alexa a conștientizat cât de dificil este să antrenezi. ”Chirurgul” a explicat că nu și-ar imagina cum ar fi să fi fost antrenor-jucător.

Dan Alexa a pus ghetele în cui după ce ultima dată a evoluat la Anorthosis Famagusta, în Cipru. Deoarece ”Chirurgul” avea 35 de ani când a venit la ACS Poli o parte dintre microbiști s-a întrebat de ce nu a continuat ca antrenor-jucător. Tehnicianul alb-negrilor spune că i-ar fi fost imposibil să facă acest lucru. ”Eu am fost un jucător foarte serios, dacă nu mă odihneam, nu aș fi putut să joc fotbal. Eu nu am fost un jucător de talent, ci am avut multă inimă și am fost foarte serios. Din punctul meu de vedere, e imposibil să fii și antrenor și jucător. Antrenoratul e o meserie foarte frumoasă, însă îți ia viața, trebuie să te capacitezi foarte mult dinpunct de vedere mental”, a explicat Alexa.

Fostul căpitan de la Poli Timișoara nu a stat pe gânduri când i s-a propus să devină antrenor la ACS Poli, și s-a retras în glorie de la Anorthosis.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise