Dan Alexa: ”În perspectiva meciului cu FC Olt, e chiar bine că a picat amicalul cu Dinamo”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 20, 2015 » De Anda Deliu » Fotbal intern, Liga 2, Sport in BANAT, Stiri

Dan-Alexa1-1024x768Amicalul dintre ACS Poli și Dinamo a fost anulat, la cererea formației bucureștene. Jocul trebuie să se dispute în data de 25 martie, dar nu va mai avea loc. Acest lucru i-a picat destul de bine lui Alexa, după startul slab de sezon al elevilor săi, deși tehnicianul are și motive de regret pentru amânare, deoarece jocul cu Dinamo ar fi atras lumea la stadion.

Meciul amical cu Dinamo a fost stabilit la inițiativa lui Daniel Stanciu, fost manager sportiv la Poli Timișoara, actualmente, în Ștefan cel Mare. Pentru ACS Poli, anularea meciului a venit ca o ușurare, din cauza situației problematice a echipei la început de sezon, deși Alexa regretă că ratează șansa să aducă mai mult public la stadion. ”În perspectiva meciului cu FC Olt, chiar e bine că a picat amicalul, pentru că ar fi urmat o deplasare lungă pentru noi joi. Acel meci sigur și-ar fi pus amprenta asupra noastră. Dacă aveam meci acasă apoi, nu m-ar fi deranjat. Când s-a realizat amicalul acesta, ne-am propus să utilizăm toți jucătorii  maximum câte 60 de minute, cel puțin eu așa am gândit. Am vorbit cu mai mulți oameni din fotbal, care mi-au spus că e un risc asumat. Sigur, erau și plusuri, vedeam și noi unde suntem, cu un adversar bun, venea lumea la meci, dacă avema o evoluție bună, atrăgeam lumea în play-off. Dar cei de la Dinamo au vrut amânarea și asta a fost”, a declarat Dan Alexa.

Meciul a fost amânat din cauza problemelor interne de la Dinamo. Mihai Teja și-a pierdut postul de antrenor la echipă, iar nici Daniel Stanciu nu mai e sigur de postul său, conform presei centrale. Meciul fusese programat inițial pe fondul pauzei din Liga I, pricinuită de programul echipei naționale.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise