Daniel Tudosă: „După prima cupă vrei tot mai multe”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 5, 2013 » De Denis Iancovici » Alte Sporturi, Baschet, Stiri

Tudosa

Daniel Tudosă e singurul erou de la Cupa din 2010 prezent în actualul lot al lui BC Timișoara. Jucătorul întors în Banat chiar în această iarnă, de la Tg. Mureș, spune că turneul Final Four devine tot mai puternic și crede că formația care va fi mai în formă în weekend va câștiga mult râvnitul trofeu.

„Niciun meci nu seamănă cu altul. În Final Four sunt echipe din ce în ce mai puternice, apropiate valoric, cu o rotație lungă, toate patru, în 2010 a fost cu totul altceva. Pot să spun că e și puțin dezechilibrat, nu putem spune cine are prima șansă, nu se știe de la început. Sunt printre cele mai puternice echipe. Apropiate valoric, cu jucători puternici”, a declarat Daniel Tudosă.

Fundașul lui BC Timișoara recunoaște că parcursul din campionat a fost sub așteptări și tocmai de aceea Cupa României devine mai importantă, mai ales că turneul F4 va avea loc în fața propriului public.

„Suntem și noi conștienți că acest F4 înseamnă mult pentru noi și datorită parcursului mai slab din campionat. Suntem foarte concentrați, nu ne gândim decât la câștigarea acestuia. În acest moment avantajul terenului propriu e minim, noi sperăm să fie maxim datorită sălii, publicului. Noi trebuie să fim în formă maximă nu acum, nici mâine, ci în weekend. Echipa care va fi mai în formă va câștiga trofeul”

Daniel Tudosă, jucător BC Timișoara

Tudosă nu va uita cu siguranță parcursul său la BCM Elba în 2010, când în ciuda tuturor problemelor financiare, el și colegii săi au reușit să ridice deasupra capului primul trofeu major în baschet pentru Timișoara.

„La urma urmei e un Final Four, e mai puternic ca un meci de campionat, e o cupă dorită de toate echipele. Am câștigat-o în 2010, după prima cupă vrei tot mai multe. Trecem de Mediaș și finala e cu totul altceva, puteam pica cu oricare din prima și era același lucru”, a conchis fundaşul alb-violet.

BC Timişoara va evolua sâmbătă în semifinalele Cupei României cu Gaz Metan Mediaş.

C. B.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise