Derby timișean la Lugoj, Millenium vrea revanșa la Filiași

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 18, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtapa a XVI-a a Ligii a treia aduce primul derby timișean al returului. Vulturii Lugoj primește vizita celor de la Mamma Mia Becicherecu Mic, în timp ce Millenium Giarmata joacă pe terenul nou promovatei din Filiași.

După două eșecuri la un gol diferență în primele două etape ale returului, Vulturii Lugoj încearcă să obțină primele puncte ale părții a doua a sezonului în duelul cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic. Lugojenii sunt în lot complet înaintea duelului din această rundă, în timp ce la gruparea din Becicherec singurul fotbalist care va lipsi este Zurbagiu, însă el nu va mai evolua în acest campionat. Lugojenii au și o revanșă de luat în fața echipei lui Narcis Petre, care s-a impus în tur cu 2-0, însă Silaghi, autorul reușitelor din prima parte a sezonului, nu se mai află acum în lotul celor de la Mamma Mia. Duelul dintre Vulturii și Mamma Mia este programat vineri, de la ora 15.

Cea de-a treia reprezentantă a Timișului în seria a IV-a, Millenium Giarmata, încearcă să obțină primele puncte în deplasarea de la Filiași. Milenarii nu au reușit să câștige în primele două runde și nu au înscris niciun gol, însă au încasat șase. Înaintea duelului de la Braloștița, cele două echipe sunt vecine de clasament. Millenium este pe locul 5, cu 23 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe șase, la două puncte în spate. Duelul din tur a fost reprezentat una dintre surprizele acestui sezon, din moment ce gruparea din Filiași s-a impus cu 3-0 la Giarmata.  Întâlnirea dintre CSO Filiași și Millenium este programată vineri, de la ora 15.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise