Două jucătoare de la Danzio între performerele sezonului

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 30, 2015 » De Daniel Balteanu » Baschet, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERABC Danzio Timișoara a încheiat pe locul 7 în Liga Națională de baschet feminin, însă jucătoarele formației timișorene sunt printre evidențiatele sezonului în statistici. Pesovic și Karakasevic sunt după turneul de la Sfântu Gheorghe între primele trei în statisticile Federației.

Biljana Pesovic a fost cea mai bună marcatoare a formației timișorene în turneul pentru locurile 5-8 de la Sfântu Gheorghe, cu cele 55 de puncte reușite în trei meciuri, reușite care au ajutat-o să intre și în topurile Federației la finele sezonului, pentru BCM Danzio.

Pesovic este, la finele campionatului pentru gruparea de pe Bega, a doua marcatoare a sezonului, cu 545 de puncte în 29 de meciuri, fiind depășită doar de brașoveanca Britney Jones, care are 698. Podiumul este completat de Chelsey Lee, jucătoarea celor de la Phoenix Galați, care a înscris 535 de puncte.

Biljana Pesovic este a treia și în ierarhia celor mai bune pasatoare de până acum ale sezonului, cu 130 de assist-uri. Timișoreanca este depășită de Annemarie Parău, de la Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 162 de assist-uri în 28 de meciuri, și Britney Jones, de la Olimpia Brașov, cu 150 de pase decisive.

A doua reprezentantă a lui BCM Danzio în ierarhiile Federației până acum este Jefimija Karakasevic, jucătoare care ocupă locul al treilea în clasamentul baschetbalistelor cu cele mai multe recuperări. Karakasevic a reușit 305 recuperări în meciurile din acest campionat, și este depășită de Carla Bartee, de la Olimpia Brașov, cu 402, și de gălățeanca Chelsey Lee.

Clasamentele Federației pot suferi modificări din moment ce semifinalele campionatului sunt încă în desfășurare.

Formația timișoreană a intrat deja în vacanță după turneul de la Sfântu Gheorghe, și va relua pregătirile pentru sezonul viitor cel mai probabil în luna august.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise