Dragan Petricevic: “Câtă vreme s-a respectat ceea ce s-a vorbit, s-a văzut și pe teren”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de decembrie 20, 2014 » De Daniel Balteanu » Baschet, Sport in BANAT

dragan_petricevicBC Timișoara a suferit la Oradea cel de-al șaselea eșec din această ediție de campionat, chiar dacă a condus ostilitățile după primul sfert al meciului. Dragan Petricevic va analiza evoluția echipei din acest meci numai după ultimul meci al turului, cel de acasă, cu CSU Atlassib Sibiu.

BC Timișoara a fost învinsă cu scorul de 91-66, în deplasare, de CSM U Oradea, al doilea meci consecutiv în care gruparea timișoreană încasează peste 90 de puncte, după întâlnirea cu Asesoft. “Leii” au evoluat bine un singur sfert, cât timp au și condus pe tabelă, după care au irosit avantajul din primul act încă din sfertul al doilea. Dragan Petricevic este nemulțumit de acest rezultat.

O înfrângere despre care nu se poate vorbi prea mult la cald. Nici eu nu înțeleg ce s-a întâmplat în sferturile II, III și IV, am nevoie de timp de gândire, dar nu prea mult, căci marți vine un meci la fel de important, cel cu Sibiul, și nu trebuie să lăsăm să ne afecteze această înfrângere. Ne vom gândi ce nu am făcut cum trebuie: meciul a fost bine pregătit, iar câtă vreme s-a respectat ceea ce s-a vorbit, s-a văzut și pe teren. Apoi, au apărut mai mulți factori, asupra cărora mă voi opri abia după ce trece partida cu Sibiula spus Dragan Petricevic
BC Timișoara încheie meciurile din 2014, cu un meci acasă, împotriva lui CSU Atassib Sibiu, grupare aflată pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise