Dragan Petricevic:”Asesoft sunt favoriți, dar noi nu suntem outsideri”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 12, 2015 » De Daniel Balteanu » Baschet, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERABC Timișoara va întâlni pe Asesoft Ploiești de două ori în patru zile. Timișorenii joacă sâmbătă în campionat, iar marți este programat meciul din Cupa României.

Timișorenii vin după un eșec în fața lui U Banca Transilvania Cluj și înaintea duelului de la Ploiești sunt obligați să se antreneze în sala de la baza 2 Politehnica, din cauza organizării în sala Constantin Jude a Internaționalelor de badminton ale României. Bănățenii sunt conștienți că întâlnirea cu prahovenii va fi una la fel de grea ca cea de la Cluj. Antrenorul Dragan Petricevic se gândește la fiecare partidă în parte.

E un meci la fel de dificil, accesibil sau inaccesibil ca meciul de la Cluj. Îmi păstrez părerea, Asesoftul este favorită, dar nu aș folosi cuvântul de outsideră când vine vorba de noi. Noi avem șansele noastre, nu aș dori să cresc speranțele foarte mult, pur și simplu sunt optimist. Nu aș veni cu declarații de genul că am jucat cu echipa care a jucat în faza a doua din EuroCup. În primul rând, Asesoftul de azi nu e echipa care a jucat în EuroCup. dar așa cum este, este suficient de valoroasă să atace titlu național. Valorea individuală a jucătorilor rămași la ehcipă e mare, dar, la fel de bine, sunt o echipă care poate fi atacată pe terenul lor…. Ne dorim să jucăm un baschet frumos, dacă obținem și un rezultat bun, eu sunt mulțumit. După meciul de la Cluj, oamenii care se pricep din baschetul românesc au vorbit destul de pozitiv despre revenirea Timișoarei. Vreau să se vorbească la fel și după meciul de la Ploiești, este vorba de o dublă, dar eu aș face mare diferență între meciurile de sâmbătă și cel de marți.” a declarat Dragan Petricevic

Primul duel dintre cele două echipe este programat sâmbătă, de la ora 17.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise