Duelul cu Olimpia, primul dintr-un alt campionat

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 2, 2015 » De Daniel Balteanu » Featured, Liga 2, Sport in BANAT

Dan-Alexa02ACS Poli Timișoara începe sâmbătă play-off-ul ligii secunde cu un meci pe teren propriu în fața Olimpiei Satu Mare. Partida cu Olimpia precede și derby-ul pe care echipa secundă a clubului timișorean în joacă duminică în liga a cincea.

ACS poli Timișoara primește vizita Olimpiei Satu Mare în runda de deschidere a play-off-ului. Formația timișoreană a câștigat patru puncte în fața Olimpiei în sezonul regular, după 3-0 pe teren propriu și o remiză albă la Satu Mare. Dan Alexa nu îi va folosi în acest joc pe Smaranda, Ovidiu Popescu, Chipirliu, care sunt accidentați, Nikiema, care este încă plecat din țară, și Dragomir, exclus din lot. Tehnicianul îi va avea la dispoziție pe Trandu, Neagu și Pedro Henrique, cel care a înscris unul dintre golurile din turul sezonului regular în poarta sătmărenilor. Alexa nu vede duelul cu Olimpia ca pe unul ușor, și nici ca pe o revanșă.

Sunt zece meciuri împotriva echipelor bune din serie. Meciuri tari. Îi cunoaștem pe toți destul de bine. Referitor la Satu Mare, ne-au pus probleme la ea acasă, au jucători care au fost în Liga I, cu experiență. E important să începem cu trei puncte. Fiecare victorie are o valoare mai mare acum. Avem avantaj de șase puncte. Începutul bun ne-ar da mare încredere. Nu va fi un meci ușor…. ”Nu avem ce revanșă să ne luăm. Nouă ne trebuie cele trei puncte. E un alt campionat să zicem așa, trebuie să facem totul ca să câștigăm.” a spus Dan Alexa

Tehnicianul a vorbit și despre echipa a doua a clubului, care duminică are un meci important cu Voința Biled, și care are de asemenea ca obiectiv promovarea în liga a IV-a.

E un meci improtant pentru noi, obiectivul e promovarea. E important să avem minim în Liga a IV-a echipa a doua, pentru a rula jucătorii. Cei care nu fac parte din lot, care vor fi pe bancă dimineața pot să joace la meciul de a doua zi.” a completat Dan Alexa.

Duelul dintre ACS Poli și Olimpia Satu Mare este programat sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Dan Păltinișanu.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise