Eșecuri pentru Vulturii și Millenium, Mamma Mia joacă mâine

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 13, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEchipele timișene de liga a treia își continuă evoluțiile slabe din debutul părții a doua a campionatului. Millenium Giarmata și Vulturii Lugoj au suferit astăzi câte o înfrângere, la același ecart din runda de deschidere a sezonului.

Millenium Giarmata a jucat pe teren propriu derby-ul etapei a XV-a din seria a IV-a a Ligii a treia, cu Național Sebiș. Liderul seriei nu a pierdut timpul și a deschis scorul prin Dicu, în minutul 9, 1-0 fiind și scorul pauzei. După revenirea de la cabine, tot oaspeții au fost cei care au fost la conducere și și-au majorat avantajul prin același Dicu, și în același minut nouă. În cele din urmă, Naționalul avea să mai puncteze o dată în minutul 85, prin Radu, și au provocat astfel timișenilor a doua înfrângere în tot atâtea runde, la trei goluri diferență.

Vulturii Lugoj a evoluat în această rundă în localitatea doljeană Braloștița, împotriva lui CSO Filiași și nu a avut mai mult noroc decât rivala din Giarmata. Doljenii au deschis scorul în minutul 35, dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Stoiu. Acesta a fost și scorul pauzei, însă în minutul 73, pe fondul unei dominări din partea formației lugojene, gazdele au punctat a doua oară prin Dumitrașcu. Un minut mai târziu lugojenii au punctat prin Miculescu, însă nu au reușit să și egaleze și au pierdut al doilea meci din retur la un gol diferență.

Mamma Mia Becicherecu Mic va juca meciul din această rundă mâine, de la ora 15, pe terenul celor de la CS Ineu. În turul sezonului formația din Becicherecu Mic a stabilit scorul campionatului în meciul cu ineuanii, pe care i-au invins cu 8-0.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise