Febra Cupei. Ultimele bilete pentru Final Four se vând la „Olimpia”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 3, 2013 » De Denis Iancovici » Alte Sporturi, Baschet, Stiri

SEBA7607

Turneul F4 al Cupei României se apropie cu paşi repezi iar clubul timişorean calificat şi gazdă, BC Timişoara, intră în febra pregătirilor. Organizatorii anunţă că ultimele circa o sută de bilete pentru toate cele patru jocuri din weekend se vând la sala „Constantin Jude”.

Se anunţă două zile pline se baschet şi spectacol la Timişoara cu ocazia Final Four-ului în care se poate spune că s-a calificat „Big Four-ul” baschetului românesc: CSU Ploieşti, Gaz Metan Mediaş şi „U” Cluj, alăturându-se „leilor”.

Vânzarea biletelor pentru turneul din weekend a mers de asemenea satisfăcător. Ultimele circa 100 de bilete pentru Final Four-ul Cupei României au fost puse în vânzare la sala „Constantin Jude”. Acestea pot fi achiziționate zilnic, între orele 13,00 si 20,00, la intrarea din lateral, se arată pe bctimisoara.ro. Cele mai multe tichete sunt disponibile în sectorul B (rândurile 14-23), dar se mai găsesc câteva și în sectorul A (rândurile 5-13). Prețurile sunt de 25 de lei pentru sectorul B și 35 de lei pentru sectorul A. Pachetele asigură accesul la toate cele patru meciuri ale turneului F4.

Revistă F4 şi tricouri pentru fanii fideli

Pregătirea turneului nu înseamnă doar vânzarea de tichete şi amenajarea sălii. Fanii baschetului vor avea parte şi de surprize. Astfel, s-a anunţat tipărirea unei reviste speciale cu ocazia turneului: “F4 MAGAZIN”. Cu rol de program de meci, aceasta va avea 16 pagini iar sâmbătă va fi distribuit primul număr, urmând ca duminică, în ziua finalelor, să iasă şi numărul 2.

Suporterii „leilor” s-au pregătit şi ei pentru ultimele acte ale Cupei. Ei şi-au comandat în urmă cu două săptămâni tricouri cu inscripţia „BC Timişoara”, care au sosit deja la sediul clubului. Așadar, doar cei care s-au înscris atunci pe listă vor putea cumpăra tricourile care costă 50 de lei. De asemenea fanii pot să-şi încurajeze echipa cu beţe bam-bam speciale pentru echipa alb-violetă.

Se caută o soluţie pentru „Timmy”

Pe lângă majorete, de la orice spectacol baschetbalistic adevărat nu poate lipsi mascota. Din păcate îndrăgitul leu timişorean a fost jefuit după jocul cu Giurgiu. Eugen Csapo, cel care interpretează mascota „Timmy” a rămas doar cu capul costumului după ce i-a fost spartă maşina în Complexul Studenţesc. „Încercăm să găsim soluţia cea mai bună, dar vom avea mascotă, asta e clar”, spune Adrian Schindarli, ofiţerul de presă al BCT-ului. E posibil astfel ca „Timmy” să beneficieze de un nou „corp” de leu pentru Final Four-ul din weekend.

Iată programul jocurilor de la turneul F4:

Sâmbătă, 6 aprilie

Ora 17,00, Universitatea Cluj – CSU Ploiești

Ora 19,30, BC Timișoara – Gaz Metan Mediaș

Duminică, aprilie

Ora 15,30, finala mică

Ora 18,00, finala mare

Ce loc va obţine BC Timişoara în urma turneului Final Four al Cupei Românie din sala "Constantin Jude"?

  • locul 1 - câştigă trofeul după trei ani (45%, 55 Votes)
  • locul 4 - nu urcă nici pe podium (31%, 38 Votes)
  • locul 3 - câştigă doar finala mică (13%, 16 Votes)
  • locul 2 - pierde finala (11%, 14 Votes)

Total Voters: 123

Loading ... Loading ...

C. B.

Bilet-F4-site-473x200

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

One Response to Febra Cupei. Ultimele bilete pentru Final Four se vând la „Olimpia”

  1. pinochio says:

    SUCCES!!!!!!!!!! SI NU UITATI CA SI CEI CARE NU VOR FI IN SALA,VOR FI ALATURI DE VOI!!!!!HAI BC TIMISOARA!!!!!!!!!