Florin Nanu, ACS Poli: ”E un pic mai greu când stăm, pentru că e mai greu până intrăm în ritm”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 11, 2015 » De Anda Deliu » Featured, Fotbal intern, Liga 2, Sport in BANAT, Stiri

NanuACS Poli e nevoită să se uite la celelalte adversare la reluarea campionatului din Liga a II-a. În primele trei etape de când au reînceput jocurile oficiale, echipa stă, iar fotbaliștii recunosc că nu este cea mai fericită situație pentru ei.

Pauza de săptămâna aceasta vine după retragerea celor de la Fortuna Poiana Câmpina, iar pentru alb-negri e un moment mai dificil, din cauza egalului cu FC Bihor, Prima schimbare de la Oradea a fost Nanu cu Poparadu, în minutul 43, gândită de Dan Alexa pentru a egala până la pauză. Nanu spune că meciurile cu ultimele clasate, care doar se apără, sunt cele mai grele. ”Probabil m-a introdus în teren pentru că trebuia să dăm gol mai repede, ca să atacăm, de aia. A fost un meci greu, cu ultimele clasate mereu sunt meciuri grele. Stau pe 16 metri și noi dăm foarte greu gol. Probabil dacă pica un gol mai repede, era mult mai ușor”, a declarat Florin Nanu.

Fotbaliștii de la ACS Poli spun că e un dezavantaj faptul că joacă doar o etapă din primele trei, pentru că intră mai greu în ritm. ”E un pic mai greu când stăm, pentru că ne intrăm mai greu în ritm. Alte echipe au jucat deja două meciuri și au un ritm mai mare ca al nostru. Dar ne pregătim și sperăm să ajungem la ritmul lor cât mai repede”, crede Nanu. În schimb, cele două jocuri de săptămâna viitoare, cu Olimpia Satu Mare și Șoimii Pâncota nu ar trebui să fie o problemă, deoarece echipa e bine pregătită fizic. ”Nu e neapărat mai greu. Noi am avut și câte două antrenamente pe zi, am avut și meciuri în pregătiri, și suntem obișnuiți, nu cred că va fi asta o problemă”, crede mijlocașul.

Peste o săptămână, ACS Poli va juca în deplasare la Olimpia Satu Mare, iar jucătorii se gândesc doar la victorie, pentru a păstra distanța de Reșița. ”Meciul cu Satu Mare va fi probabil un meci ca oricare altul, în care noi trebuie să batem neapărat, să luăm un avantaj cât de cât în clasament”, a spus Nanu. Deocamdată, echipa nu se simte amenințată de Metalul Reșița în clasament. ”Important e că suntem pe primul loc. Ceea ce contează e să batem și să ne distanțăm, a precizat Nanu.

Jucătorul de 31 de ani se află la final de contract în vară. Florin Nanu nu a discutat încă cu conducerea ce va face din vară, dar și-ar dori să rămână. ”Nu știu ce se va întâmpla din vară. Probabil, dacă mi se va propune, mă voi gândi la o ofertă, dacă nu, asta e viața. Bineînțeles că mi-ar plăcea să rămân, mai ales că sunt și din zonă”, a mărturisit fotbalistul născut la Lugoj.

 

 

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise