Florin Sandu a revenit în Banat, la Metalul! Reșița îl dorește și pe căpitanul Tărlungeniului

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de ianuarie 20, 2015 » De Florin Preda » Liga 2, Sport in BANAT

poli-chindia04 (Small)

Metalul Reșița testează în aceste zile o serie de jucători pentru a forma un lot care să conteze și în primăvară în lupta pentru promovare. După ce fundașul Mădălin Ciucă a ales să joace în Liga I, la Iași, iar Florin Anițoiu e în probe la Astra Giurgiu, încep să apară și primele nume noi în lotul pregătit de Daniel Oprița.

Una dintre cele mai sonore noutăți e Florin Sandu. Fundașul în vârstă de 27 a intrat pe linie moartă în ultimii ani, evoluând foarte puțin la prim-divizionarele Concordia Chiajna și Gaz Metan Mediaș. Considerat una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc, Sandu fusese achiziționat de Poli Timișoara în 2007 pentru 400.000 de euro de la CS Otopeni, însă nu s-a impus decât foarte târziu la alb-violeți, fiind împrumutat la Clinceni, Buzău ori Râmnicu Vâlcea.

Florin Sandu a fost o certitudine la Poli abia în sezonul 2011/2012, atunci când alb-violeții au evoluat în liga secundă, după controversata retrogradare ca urmare a neobținerii licenței.

Pe lista Metalului se află, conform site-ului expressdebanat.ro, și atacantul Liviu Nicolae, cel ce în sezonul de toamnă a fost căpitanul Unirii Tărlungeni. Jucătorul în vârstă de 31 de ani, originar din Târgoviște, a marcat de patru ori în actuala ediție de campionat pentru formația din județul Brașov.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise