FOTO ACS Poli s-a alăturat campaniei „Dă un leu pentru copilul tău!”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 4, 2013 » De Denis Iancovici » Fotbal intern, Liga 2, Special, Stiri

DSCF5687 (Small)

Divizionara secundă bănățeană s-a alăturat campaniei inițiate de Asociația pentru Spitalul de copii „Louis Țurcanu”. Jucătorii și oficialii lui ACS Poli au vizitat joi spitalul timișorean și vor promova la următoarele jocuri susținerea construirii unui nou corp de clădire în cadrul instituției.

Retrocedările afectează și activitatea Spitalului de Copii din Timișoara care are nevoie de un corp nou pentru câteva dintre secțiile sale. ACS Poli sprijină campania cu sloganul: „Donează pentru sănătatea copilului tău”. Jucătorii Cristi Boldea, Ovidiu Petre și Miodrag Todorov, au vizitat câteva dintre secțiile unde sunt tratați copiii din zona de vest. Aceștia au fost însoțiți de managerul Călin Rosenblum și tehnicianul Valentin Velcea, ultimul dintre ei și-a amintit că și-a dus chiar copiii săi la acest spital. Reprezentanții lui ACS Poli au fost primiți, culmea, de un ultraș al Politehnicii din Județ iar apoi s-au întâlnit cu managerul spitalului, Ovidiu Adam, căruia i-au promis sprijin total în această campanie. Fotbaliștii nu au venit cu mâna goală, au adus tricouri și o minge cu autografe. Dar, cel mai important, clubul timișorean va contribui la promovarea campaniei în jocurile sale. Prima ocazie, sâmbătă, când jucătorii vor purta la startul derby-ului cu Corona tricouri cu mesajul: ”Dă un leu pentru copilul tău”.

„Asemenea gesturi sunt emoționante, eu, mai mult decât atât, am trecut prin copilăria copiilor mei prin această clinică și nu doresc nimănui să ajungă la spital. E normal să fim alături de un asemenea proiect, sportul e un element al societății care poate să unească, să dea un imbold și să creeze un cadru sensibilizator pentru mulți oameni ai lumii fotbalistice, sportive și a tururor celor din oraș. Mi-aș dori ca proiectul să se realizeze cât mai repede și să participăm și noi la tăierea panglicii”, a declarat Valentin Velcea.

Căpitanul lui ACS Poli își dorește de asemenea condiții medicale mai bune pentru generația de mâine. „Îmi face plăcere, e un lucru important, pentru copiii noștri această campanie. Poate și noi o să avem odată nevoie de aportul spitalului și vrem condiții bune. Ideea a fost foarte bună. Îmi doresc să fie terminate cât mai repede lucrările și să fie ajutați copiii care au nevoie”, a conchis Ovidiu Petre.

Partida ACS Poli – Corona Brașov se dispută sâmbătă de la ora 11.

Donații se pot face la numerele de telefon:

0900 900 222 – pentru 2 euro

0900 900 220 – pentru 10 euro

Se pot vira sume de bani în conturile:

RO15BTRL03601205138307XX – lei

RO61BTRL03604205138307XX – euro

Cornel Biholari

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

3 Responses to FOTO ACS Poli s-a alăturat campaniei „Dă un leu pentru copilul tău!”

  1. C O R E C T !!!! says:

    Incet-incet echipa se implica si la problemele orasului! E normal, caci la fotbal, ACUM E SINGURA care reprezinta TIMISOARA ! Macar in Romania!

  2. DOAR PE DAN PALTINISANU says:

    da …foarte corect…asteptam si lumea la stadion

  3. ionel bungău says:

    Un gest adevărat remarcabil ar fi atunci când antrenorul velcea, împreună cu managerul rosenblum, ar ceda în contul acestrui proiect jumătate din prima de joc de la următorul meci câștigat! Restu-i o acțiune de fațadă și vorbe în vânt la care pune botul și o parte a presei.