FOTO: Mama Mia, CE MOCIRLĂ! Becicherecu Mic trece la limită de ASU Politehnica

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 4, 2015 » De Florin Preda » Liga 4, Sport in BANAT

DSCF0119 (Small)

ASU Politehnica și Mama Mia Becicherecu Mic și-au dat astăzi întâlnire pe terenul CSS din Circumvalațiunii, una dintre cele mai proaste suprafețe de joc din Timișoara. Un teren plin de bălți, care s-a deteriorat și mai mult odată cu trecerea minutelor. Chiar și așa, cele două echipe au oferit momente de fotbal bun, cu faze și goluri spectaculoase, câștig de cauză având Mama Mia, cu 3-2.

Prima repriză a aparținut vicecampioanei de toamnă din C4, care a intrat la pauză cu un avans consistent, 3-0. Zurbagiu a deschis scorul în minutul 23, cu un șut de la distanță, Telescu l-a majorat din penalti, în minutul 27, iar Costea a stabilit scorul de forfait în minutul 38, atunci când a profitat de o respingere greșită a portarului Rogojină și a înscris simplu, din apropiere.

Spre finalul meciului, ASU Politehnica a mai echilibrat situația și chiar a fost aproape de egalate. Vucea a transformat un penalti în minutul 81, apoi Rebenciuc l-a lobat superb pe Culda, în minutul 86. Două minute mai târziu, Vucea putea să așeze pentru doi dintre colegii săi, aflați în fața porții, dar s-a oprit pentru a protesta la decizia arbitrului.

ASU Politehnica (manager Sorin Brîndescu): Rusu  – Filimon, Gălan Contescu, Damian – Naidin, Ilie, Vucea – C. Ion – Budur, Rus. Au mai intrat Rogojină, Burtic – Făgețan Gvriluță, Maransescu, Rebenciuc și Voin.

Mama Mia Becicherecu Mic (antrenor Narcis Petre): Filip – Ștefanovici, Telescu, Toma, Negruț – Tăbăcaru, Hecsko, Zurbagiu, Costea – Steop, Molcuț. Au mai intrat Culda – Cioancă, Z. Radu, Sturza, Centea, Luță, Hodiș, Postolche, G. Voicu, S. Udrea.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise