Gabriel Conache, omul meciului cu Steaua

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 29, 2015 » De Daniel Balteanu » Rugby, Sport in BANAT

Conache BNTSGabriel Conache a reușit în fața Stelei un eseu spectaculos și o transformare, însă a și fost sigur în fazele în care a fost nevoie de el. Jucătorul timișorean a fost declarat omul meciului de către reprezentanții Federației și a primit deja tradiționala sticlă de vin.

Conache a reușit al doilea eseu al formației timișorene după o cursă pornită din propriul 22, și un schimb de pase cu Villi Moala, autorul primului e eseu din acest sezon al timișorenilor.În repriza secundă, în final de meci, Cxonache a reușit să transforme o lovitură de pedeapsă, care a dus pe Timișoara Saracens la două puncte în fața Stelei, reușită care avea să stabilească și scorul final, 30-28.

Putem să zicem că e o victorie mare. Nu ne-am făcut deloc jocul, dar toituși avem de unde să plecăm, sper să creștem de la meci la meci. E începutul anului și să terminăm victorioși la finalul lui…..Au fost multe greșeli, avem luni ședința video, o să facem analiza și o să reparăm acele greșeli, iar la Baia Mare să nu greșim la fel….Nu i-am subestimat. Știam că s-au întărit, au un antrenor nou, le-am impus un stil de joc, nu mai joacă la fel. Ei și-au făcut jocul, dar am ieșit victorioși și asta e cel mai important.” a spus Gabriel Conache

RCM Timișoara Saracens va juca în runda viitoare pe terenul campioanei Știința Baia Mare.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise