George Sava: “Aici trebuie să ne rezumăm la muncă. Ghinionul e când bate vântul”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 29, 2015 » De Daniel Balteanu » Rugby, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERASteaua București a pierdut cu 30-28 primul meci din ediția 2015 a Superligii de rugby. Steliștii au ratat posibila victorie în ultimele minute ale meciului, după ce Dumbravă a ratat două lovituri de pedeapsă.

Steaua București a venit la Timișoara cu un nou antrenor, în persoana lui George Sava, dar și cu Ravulo, Vueti, Neacșu și Mototolea în primul 15, toți aduși în ultima săptămână de la Farul Constanța. Mototolea avea să înscrie și un eseu pentru steliști în partea a doua a meciului, însă steliștii aveau să piardă la două puncta diferență, după ce Dumbravă a ratat două lovituri de pedeapsă în tot atâtea minute.

Aici trebuie să ne rezumăm la muncă. Ghinionul e când bate vântul. De data asta a fost vina noastră. Dacă eram puțin mai atenți, un pic mai concentrați în fazele statice, poate dacă veneam mai prompt la unele faze, puteam produce surpriza. Noi ne bucurăm că am reușit să facem un meci bun. Sperăm în continuare să facem meciuri cât mai bune, noi suntem la început de drum. Am reușit cu mult noroc pot să spun, și regret că echipa Farul s-a desființat, dar ne-a ajutat pe noi. Am reușit să prindem niște jucători buni, cu potențial bun, și se pare că se potrivesc pe profilul echipei noastre.Avem mult de muncă….sper să câștigăm meciul retur.” a declarat antrenorul stelist George Sava.

Tehnicianul formației oaspete a vorbit și despre ediția din acest an a Superligii, din care lipsește Farul Constanța.

La partea sportivă se pare că Timișoara va fi din nou favorită, este echipa din Baia Mare, se pare că CSM-ul va veni din urmă. Sperăm și noisă fim acolo, lângă ei, să creăm jocuri frumoase și să vină televiziunile să ne filmeze, pentru că asta e cel mai important. Să putem aduce sponsori la teren, șți pentru noi și pentru rugby-ul românesc, și spectatori în tribună, pentru că la ora asta noi plătim mult și ca urmare a lipsei de spectatori.” a declarat George Sava

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise